Ahmet sonuçtan çok memnun

Ticimax İptal Ve İade Konusunda Yasal Süreci Tanımıyorlar

04 Haziran 2024 18:32
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Didar Hanım sağ olsun çok destek oldu. Sorunumuzu çok kısa bir sürede çözdü. Didar Hanım özelinde Ticimax'a çok teşekkür ederim.”

14 günlük tüketici yasal süresi vesaire umurlarında değil. Daha öncesinde Ideasoft ile çalışıyordum ve Ticimax'e geçmeye karar vermiştim. Denemek ve sistemlerini öğrenmek için yardım videolarını izledim. Sistemin kendi hatalarıyla ilgili talep açmamıza rağmen, front ekibinden ücretli saatlik paket satın almamız gerektiği gibi cevaplar aldım. Bunun dışında, temel olarak kargo süreçleri ve sipariş gönderim süreçleri bizim çalışma şeklimize uymadığı için, sözleşme tarihinden itibaren 14 günlük süre dolmamasına rağmen iptal ve iade konusunda destek istedim. Kendi alan adımı bile kullanmadım, Ticimax e-ticaret alan adlarının uzantısı olarak kullanmaya başlamıştım. Kendi sitemi canlıya bile almamıştım yani. Sizin adınıza sunucu kiraladık, bunu iptal edemiyoruz diyerek iptal ve iade yapmadılar. Bununla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne zaman kaybetmeden başvurumu da yaptım. Oradan sonuç alacağımı umuyorum. Biz de ticaret yapan insanlarız ancak hiçbir müşterimize bu şekilde yaklaşmıyoruz. Umarım bu konudaki bakış açılarını değiştirirler. Teşekkür ederim.

11 Haziran 2024 09:48

Şikayetvar'a yorum yazdığımda hemen ilgilendiler ve Ticimax'a güvenerek daha sorunum çözülmeden 5 yıldız vererek yardımcı olacaklarını düşündüğüm için şikayetimi düzenlemiştim. Ama Satış aşamasındaki hızı ve Şikayetvar'a yorum yazdıktan sonraki dönüş hızını başka hiçbir alanda göremedim. Ben yorumumu düzenledikten sonra yeniden bir umarsız tavır alındı. Satın alma işlemi sırasında kampanya nedeni ile demo bile kullanamadan satın almaya acele ettirildim, ama sorunlar yaşadığımda memnun kalmadığımda daha paketi alalı 13 gün olmuşken iptale asla izin verilmiyor.  Satın alma işlemi sırasındaki iletişim ve hız sonrasında yok ve sitede tasarım ile ilgili hatalı durumlar olsa bile düzeltmek için css paketi satın almaya yönlendiriyorlar. Yedek parça sektörü özelinde özellikle kullanışlı bir e-ticaret altyapı firması olduğunu düşünmüyorum. Çoğu konuda manuel işlemlere yönlendirildim ve başka alternatif bir yolu yok şeklinde dönüş aldım. Çok heyecanla başladığım süreç benim içi hayal kırıklığına döndü, önermiyorum. Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti yardımıyla aramaya devam edeceğim. (Dosya no: (Dosya No: 2024/0**8.**98) )

12 Haziran 2024 12:07

12 Haziran 2024 12:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlginiz için biz teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Departmanı, Ticimax.

Rabia sonuçtan çok memnun

Ticimax İle Başlayan Hayal Kırıklığı