Ticimax İade Kabul Etmeme Ve Mağduriyet

18 Mart 2024 17:32

Özel sebepler dolayısıyla sektörümüzü bırakmak zorunda kaldık. Ticimax üzerinden satın almış olduğumuz omni paketi, xx TL civarında, işi bıraktığımız için 30 gün dolmadan iade etmek istedik. Ancak firma hiçbir şekilde iade alamayacağını belirtti. Yani paramızı havaya vermiş olduk. Bu tip özel durumlarda müşteri memnuniyeti adına en azından özen gösterilebilir diye düşünüyorum. Sonrasında farklı bir sektör için kullanmak istedik ve basit bir alan adı değişikliğine bile x TL'ye yakın bir ücret istediler.
Özetle Ticimax özelinde değil neredeyse tüm e ticaret altyapı sağlayıcıları aynı süreçleri yürütüyor.

Paketi sat, sonrasında her adımda para iste ve iade yapma. Güzel bir tezgah olarak bakıyorum ben bu duruma ve içler acısı hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağım.

profile profile profile
20 Mart 2024 13:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
12 Eylül 2024 00:14
"Bu mesajı yayınladıktan sonra didar hanım bizim ile iletişime geçti ve sorunları kısa sürede çözdük. Çok teşekkür ediyorum."
Rıza sonuçtan çok memnun

Rıza
18 Temmuz 2024 14:27
"Altyapıda yaşadığım sorunlar bitmiyor ancak çalışanlar sağ olsun ellerinden geleni yapıp çözüm üretmeye çalışıyorlar. Teşekkürler..."
Sezgin sonuçtan memnun

Ticimax İle Yaşanan Sözleşme Ve Hizmet Sorunları