The Oba Hotel Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

19 Haziran 2024 11:58

Nereden başlayacağımı bilemedim. Otel personel eksikliğinden mi, otelde konaklamaya başlamadan önce aranarak erken gelirsek ekstra kahvaltı için kişi başı 50 euro ödeme alacaklarını söylemelerinden mi? Çıkışta odayı boşaltsak bile 12'den sonra otelden faydalanmak için kaldığımız süre boyunca ödeme almak istediklerini dile getirmelerinden mi? Yahu, ilk kez mi otele gidiyoruz? Şaka mısınız? Küçük hesaplara başlamışsınız ama talep ederken tatmin de etmeniz gerekir. Bir çay, bir su için 20 dakika beklemek komedi. Konser alanında 3 personel; restoranda tesadüfen göz göze gelebilirsek siparişinizi verebileceğiniz personel sayısı. Yahu, bayram tatilindeyiz. Bayram. En kalabalık dönemlerden biri. Müdürlerin liyakatsız tavırları, bilerek isteyerek yetersiz personel alımları görevlerini yerine getiremediklerini gösteriyor. Personelin şahsi sıkıntıları ayrı, onlardan bahsetmiyorum bile. Dondurma yemek istedim. Yerken garson arkadaşa vermek istedim; yemelerinin yasak olduğunu söylediler. Çalışma saatlerinde diye düşünerek hak vermiştim yönetime ama öğrendim ki tamamen yasakmış. Nerede yaşıyoruz arkadaşlar? Kendi işi gibi sahiplenmelerini istediğiniz çalışanınıza yasaklar getirip yasaklı olanı yapmaya sevk etmelerini istiyorsunuz. Nefis denen bir şey var. Göz hakkı denen bir olgu var bizim inancımızda, ben utandım bakış açınızdan. Konum olarak güzel olsa da otel, 5 yıldır günden güne kendini çukura sokan bir idare ile ne kadar ilerler bilemiyorum. Bu konsepte mecburuz diye alternatifsiz olduğumuz sanılmasın. Kendi ailesini mutlu edemeyen, misafirini hiç edemez. Bayanlar havuza telefonla giremiyorduk. Yeni bir kararla telefonları özel kendi sağladıkları kilitli kılıflarla sokabileceğimiz söylendi. Kılıf ilk 15. Dakikada açıldı. Hassasiyet gösterdim, yenilettim (göstermeyebilirdim), 20 dakika sonra tekrar açıldı. Belki sıcaktan genleşiyor, salıyor kendini. Hiç mi denemediniz? Ses yükseltmek mi gerekiyor? Ortalığı mı yıkmak gerekiyor? Ne desem karşılığı olacağını sanmıyorum.

12 Haziran 2024 15:28
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığıyla Dolu Bir Tatil Deneyimi

01 Nisan 2025 23:47

01 Eylül 2024 11:43

Grand Efe Yetersiz Hizmet Ve Hijyen Sorunlarıyla Dolu Bir Tatil Deneyimi

30 Ağustos 2024 16:27
Grand Efe Yetersiz Hizmet Ve Hijyen Sorunlarıyla Dolu Bir Tatil Deneyimi
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Risus Beach Resort Hotel Kuşadası Hijyen Ve Hizmet Sorunlarıyla Dolu Tatil Deneyimi!

09 Ağustos 2025 23:16