Tesla Boyalı Araç Satışı ve Markanın İlgisizliği

30 Kasım 2023 10:467.349

Tesla Model y Aracımızın sol arka çamurluğunda oluşan küçük göçüğün düzeltilmesi için gittiğimiz oto servisinde aracımızda boya olduğu tespit edildi. Konuyu Tesla ya ilettiğimizde "Aracın geçmiş kayıtlarında, Tarafımızca hasar onarımı bulunmamaktadır." şeklinde tek satır bir cevap dönüldü!
- Aracı teslim aldık içerisinde tescil evrakı yok! Güç bela 3. Mail sonunda bir PDF paylaşıldı araç ruhsatınız çıkarabildik.
- 3 aydır bir USB disk teslim edilemedi, ilk başlarda maillere yanıt veriliyordu haftaya göndereceğiz kargo bekliyoruz 3 aydır USB bellek iletilemedi!
- Toplam 4 araç aldık diğer araçların tamamında Ücretsiz ilk Süper Şarj hakkı varken bu araçta İlk şarjda bedel alındı.

Tüm bu saçmalıklar yaşanırken bize boyalı araç satıldığını iletiyoruz (ortaya çıkıyor! ) ve konu meydana çıkınca tek satırlık lakayıt bir cevap veriliyor. Kesinlikle Tesla araç teslim alırken boya ölçüm cihazı ile teslimata gidilmeli! Araç filomuzda bir çok marka araçlarımızda zaman zaman sorunlar yaşasakta bu kadar ilgisizliğe bugüne kadar hiç denk gelmedik.

Elektrikli araçlar için henüz erken olduğuna inanmakla birlikte yalnızca Tesla ismine güvenerek aldığımız araçlardan Tesla Türkiye sayenizde soğuduk! İlk fırsatta araç filomuzdan çıkarmayı ve bu vurdumduymaz durumları her platforma dile getireceğimizi kendilerine ilettik. Tek bir yanıt yok! Mesleğini bir miktar dikkate alan biri olsa bir alo geçmiş olsun aracınıza bir bakalım vs. Der. 3. Dünya ülkesi standartlarında sağladığınız "müşteri hezimetleri” deneyimleri için teşekkürler.

Dünya' da dev Otomobil endüstrisine kafa tutarak var olan bir markayı Türkiye gibi bir pazarda ayaklar altına düşürdüğünüz için teşekkürler. Biz Tesla'yı dünya pazarında tanımışken kendi ülkenizde Türkiye de Tesla Türkiye olarak bize yaşattığınız bu deneyim ve hayal kırıklığı için teşekkürler. Sayenizde araçlar neredeyse artık satılmıyor 2. El pazarında aracı soran dahi yok! Tüm bu başarısızlıklarınız için canı gönülden teşekkürler.

4 Aralık 2023 11:31

Tesla tarafından tek bir dönüş yok! Tesla Türkiye resmen karanlığa bürünmüş durumda!

Yorumlar(5)

Noyan
Noyan
17 Aralık 2023 01:47

0 araçlarda boya olabilir ek. Bu son derece normal bir durum. İkinci kez bazı parçalar boyanabiliyor

Sertaç
Sertaç
30 Kasım 2023 16:08

Bir Tesla model y sahibi olarak teslanın satış sonrası süreçlerini iyileştirmesi gerekiyor. Arabayı sattım artık karışmıyorum algısını yokması gerekiyor

Ferdi
Ferdi
30 Kasım 2023 15:24

Asıl yurt dışına şikayet etmeli, artık nasıl bir yapılandırma var ise burada! Resmen tüketiciyi yanıltma amaçlı, bir oyun! Kim sıfır arabayı kontrol etme ihtiyacı duyar ki! Direk mahkemeye verin ayıplı mal kapsamında hukuki işlem başlatılmalı

Deniz
Deniz
30 Kasım 2023 15:13

Yuhh! Tesla ya. O zaman vay bizim halimize

Enes
Enes
30 Kasım 2023 15:11

Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Resmen markadan soğudum. Son durum nedir. Geri dönüş alabildiniz mi?

Tesla Teslimat Ekibi Alakasızlığı

Orhan
Orhan
28 Eylül 2023 00:021.379

Tesla aracımızı bugün teslim aldım. Konseptin ne olduğunu ve her şeyin mail üstünden yürüdüğünü bilmeme rağmen bu kadar ...

Tesla Hasarlı Aracı Onarıp Veriyor

Onur
Onur
7 Temmuz 2023 09:566.198

Sayın Tesla Müşteri Hizmetleri Ekibi, Son Tesla Model y satın almamla ilgili derin memnuniyetsizliğimi ve endişemi ifade...

5 Destek3 Yorum

Tesla Araç Teslimat Problemi

Ulaş
Ulaş
25 Ekim 2023 17:145.012

Tesla markası Türkiye'de maalesef verdiği sözleri asla tutmayan ve dünyadaki kurumsallığına asla yakışmayan bir tavır se...

Tesla Model Y Juniper, Kronik Su Sızıntısı (SB-23-10-003)

Tesla Model YJuniper, Kronik Su Sızıntısı (SB-23-10-003)

Murat
Tesla Model Y Juniper Stop Su Alıyor (Sıfır Araç)

Tesla Model Y JuniperStop Su Alıyor (Sıfır Araç)

Burak
Tesla Tuzla Servis Sıkıntısı