16 Eylül 2024 16:4419.991

Merhabalar, İlk sahibi olduğumuz Tesla Model y aracımızı satmaya karar verdik. Hiçbir hata, boya, değişeni olmadı. Aracıda 0 km aldık. Şimdi araç ekspere girdiğinde ön kaputun değiştiği söylenildi. Bu fabrika montajından kaynaklı olduğu biliniyor. Aracı satabilmemiz için Tesla'nın bir formda veya belge şeklinde durumu belirtmesi gerekiyor. Bayilere gittik, iletişim numarasını aradık, mailler attık fakat hiçbir geri dönüş yok. Bu kadar sorumsuz bir markadan araç aldığımız için çok pişmanız. Ülkemiz şartları araçlar her geçen gün fiyatı artarken Tesla marka düşüşe gidiyor ve galeriler almak istemiyor. Bu konu ile alakalı Tesla'dan acil destek beklemekteyiz.

22 Ocak 2025 14:01

Tesla tamamen şans işi kardeşim. Çoğunun kaputunda ayar işlemi var, o ayar işlemi bile ülkemizde eksperler tarafından sök tak filan yazılıyor ve maalesef bizim ülkede kaput vidalarında ayar işlemi dahi olsa o aracı kimse almaz. Bazı teslalarda ise sizde olduğu gibi kaput değiştiriyorlar, gemide sorun oluyor veya sonradan darbe alıyor kaputu değiştiriyorlar. Ayar işleminde bile sıkıntı olan bir ülkede, değişmiş kaputlu aracı satmak imkansız, ölü fiyatına alırlar o ayrı.

18 Kasım 2024 16:22

Merhabalar aynı problem bende de mevcut. Bu konuda nasıl bir işlem yaptınız. Öğrenebilir miyim

Tesla Ön Başvuru Kapora İadesini Yapmadı ( Sipariş. No: RN118856178)

10 Eylül 2023 18:555.516

"İade işin teşekkür ederim"

1 Destek

6 Ocak 2025 17:1325.920

20 Aralık 2024 tarihinde teslim aldığım Tesla Model Y SM aracımın ilk olarak kaputunun yamuk durduğunu fark ettim ve 23 ...

2 Destek

Tesla Model Y Juniper, Kronik Su Sızıntısı (SB-23-10-003)

Tesla Model YJuniper, Kronik Su Sızıntısı (SB-23-10-003)

Murat
Tesla Model Y Juniper Stop Su Alıyor (Sıfır Araç)

Tesla Model YJuniper Stop Su Alıyor (Sıfır Araç)

Burak
Tesla Tuzla Servis Sıkıntısı