Ahmet sonuçtan memnun

Termoteknik Logic Kombi ve Yetkili Servis Sorunu

04 Şubat 2024 01:43
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri memnuniyeti için arızalı olan doldurma musluğu garanti kapsamında değiştirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Galiba servislerin iş yoğunluğu çok fazla. Bu konuda da daha yapıcı ve çözüm odaklı bir çalışma bekliyorum. Tekrar teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.”

Ocak 2023 'ten beri Termoteknik Logic Combi c26/35 kullanıcısıyım. Su bar göstergesi çok yükseldiği için 1 Şubat 2024 tarihinde yetkili servisi arayıp servis talebinde bulundum. Yetkili servis beni bugün yarın diye oyaladı ve 3 günde zor geldi. Gelip kombimizi kontrol ettiğinde doldurma musluğunun arızalı olduğunu, değişmesi gerektiğini söyledi ve bizden bu değişim için 3.750 TL ücret istedi. Garantisi devam ettiği halde bunun garantiye girmediğini belirtti. Ayrıca kombinin gazını kontrol edip yeniden gaz bastılar. Ben ücret ödemeyi kabul etmediğim için işlem yapılmadı diye teknik servis formu düzenleyip gittiler.

İkamet ettiğim apartmanda 8 daire aynı marka ve model kombiyi ve aynı şebeke suyunu kullanıyorken sadece benim kombim arıza yaptığı için, yılda sadece birkaç kez kullandığım doldurma musluğu benimle hiçbir alakası olmayan bir arıza nedeniyle garanti kapsamına alınmadığı için, 14 Kasım'da gelen yetkili servis kombime gaz bastığı halde 3 ay dolmadan cihazıma tekrar gaz basıldığı için, yetkili servis müşterileri bugün olmadı yarın, yarın da olmadı öbür gün diyerek oyaladığı için, evde oturup yetkili servisin gelmesini beklemek zorunda kaldığım için şikayetçiyim.

09 Şubat 2024 09:59

Arızalı olan doldurma musluğunun bu hafta içinde ve garanti kapsamında değişeceğini hatta sipariş girildiğini söylediler ama ben telefona cevap vermediği için yetkili servise ulaşamıyorum, müşteri hizmetleri de hâlâ arayacak ama henüz arayan yok. Bu Nasıl iştir anlamış değilim. Üstelik bu arıza daha büyük zararlara neden olursa sorumlusu kim olacak bilmiyorum.

10 Şubat 2024 00:04

Keziban sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 17:42
termoteknik-logic-kombi-servisinden-memnun-degiliz-zaman-ve-para-kaybi-1.docx
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Servis Yönlendirmesi Ekstra Masrafa Yol Açtı

07 Kasım 2024 14:27

16 Şubat 2024 20:25
bosch-kombi-servislerinin-tezgahi-hk-1.jpg
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi: Garanti Sonrası Büyük Arıza Ve Yüksek Servis Ücreti

21 Mart 2025 13:43