Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Termodinamik Şofben E5 Hatası Ve Yetkili Servis Sorunu

Termodinamik Şofben E5 Hatası Ve Yetkili Servis Sorunu
27 Ocak 2024 21:51

26 Ocak 2024 tarihinde yaşadığım dairede kullandığımız Termodinamik marka şofben E5 hatası verdi ve su ısıtmamaya başladı. Termodinamik markasının müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı oluşturdum. Daha sonra Isparta yetkili servisinden bir personel beni arayarak adresime geldi. Hiçbir müdahalede bulunmadan anakartın değişmesi gerektiğini, fiyatının 3750 TL olduğunu, istersek sipariş edebileceğini ve takmak için tekrar geldiğinde yeni servis ücreti almayacağını söyleyerek benden 450 TL olan servis ücretini aldı ve gitti. Daha sonra internetten küçük bir araştırma yaptım ve özel bir servisi aradım. Şofbenin E5 hatası verdiğini (yetkili servisin ana kart değişecek dediğini) söyledim. E5 hatasının ana kart arızası olmadığını başka bir parçanın değişmesi gerektiğini istersem servis ücreti dahil 1400 TL'ye gelip değiştirebileceğini söyledi. Ve gelip parçayı değiştirerek sorunu giderdi. Değiştirdiği parçanın da 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Şu an sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Eğer ana kartı değiştirmiş olsaydım 4150 TL ücret ödeyecektim. Hiçbir işlem yapmadan yanlış bilgi vererek aldığınız 450 TL servis ücretini hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Bu kötü niyet değil de nedir? İnsanları bu şekilde yanıltarak ederinden fazlasını almak etik midir?

profile profile
29 Ocak 2024 01:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaşmıştır. Belirttiğiniz konuyla ilgili olarak süreci takip edebilmemiz için lütfen iletişim bilgilerinizi sitedeki başvuru numaranızla birlikte aktarınız. Saygılarımızla... Termodinamik Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (8)

Rolesi değişiyor bunu söylemez ustalar çünkü 50 TL lik parça

Hangi röle üstadım

Batuhan

Bende de aynıydı 3.500 TL fiyat biçtiler elektronikçiden role aldım 20 TL'ye 2 tane değiştim düzeldi ustalar abartıyorlar fiyatı

Hangi röle üstadım

Tc Havva
Tc Havva

Bende Termodinamik ile aynı E5 sorunu yaşamaktayım bu cihazın ömrünü üretici yapıyor parçalarını ne kadar dayanaksız yapılırsa o kadar işlerine geliyor ve kiracıya patlamamalı fatura ev sahibi gidermeli neticede demirbaş ürün taşınmaz. Allah korkusu olmayan kiracıya kitliyor bunun için önerisi olan var mı?

Ömer
Ömer

Bu nasıl yerli marka o nasıl fiyat 3750 TL el insaf

Batuhan

Normalde 50 TL lik bir masrafla gideriliyor e5 arızası ama servisler cep doldurma peşinde

Lyudmyla
Lyudmyla

Şu anda tam olarak aynı hatayı veriyor E5. Hangi özel servis aradığınızı ve tam olarak neyi değiştirdiklerini söyleyebilir misiniz rica ederim. Teşekkürler

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Yönlendirmesiyle Garanti Dışı Kalan Şofben Mağduriyeti

29 Mayıs 2025 13:04
Gizem sonuçtan çok memnun

Şofben Tekrarlayan Arıza ve Garanti Sürecinde Çözüm Eksikliği

24 Eylül 2025 21:14
"Sisteme şikayetimi ettikten sonraki ilk sabah İhlas genel merkezi tarafından arandım. Sorunum il servisine yönlendirildi. Aynı gün benimle irtibata geçerek sorunum dinlendi, istediğim saatte gelip cihazım sökülerek götürüldü ve iki gün sonra tamir edilerek ücretsiz şekilde montajı yapıldı. Sorunumun çözülmesinde yardımcı olan İhlas genel merkezine, yetkili servis elemanlarına ve sesimizin duyulmasını sağlayan Şikayetvar sistemine teşekkürlerimi iletiyorum. Marka arızalı ürününe olması gereken şekilde sahip çıkmıştır."
Şofben Tekrarlayan Arıza ve Garanti Sürecinde Çözüm Eksikliği
sofben-tekrarlayan-ariza-ve-garanti-surecinde-cozum-eksikligi-4.jpg