Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Terma City Thermal Palace

Yalova Terma City Thermal Palace
16 Mayıs 2024 16:27

Köyiçi Mahallesi, Kıllı Orman Sokak No:23, 77400 Akköy/Termal/Yalova adresinde 2018 yılında mağdur edildim. 2024 yılındayız ve hâlâ bu sorunlarla uğraşıyorum. Durumu mahkemeye taşıdım ancak mahkeme, karşı tarafın lehine bir karar verdi. Adil olmayan bir mağduriyet yaşadığımı düşünüyorum. CİMER'e, şirkete veya otel yönetimine kayyum atanması yönünde talepte bulundum. Yaşananların açığa çıkartılmasını istiyorum. Satın aldığım hizmetten faydalanamıyorum. Ödediğim ücret karşılığında hizmet alamıyorum. Telefonla ulaşmaya çalıştığımda geri dönüş olmuyor. Telefon görüşmesi için sıra bekletiliyorum. 12. sıradan başlayarak bekledim ve 1. sıraya geldiğimde bile 40 dakika bekletildim. 1 saat sonunda tekrar 12. sıraya atıldım. Bekleme süresi önce azalıyor sonra tekrar artıyor. Yaşadığım bu durum karşısında mağdur olduğumu düşünüyorum. Diğer mağdurlarla birlikte basın aracılığıyla otelin önünde etkili bir eylem yaparak sesimizi Türkiye'ye duyurmalıyız. Sorunun çözümü için kayyum atanması gerektiğine inanıyorum. İlgili görsel ekte yer almaktadır.

Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

Terma City Thermal Palace Mağduruyum

16 Mayıs 2024 16:19
Terma City Thermal Palace Mağduruyum
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 14:09
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 23:26
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Taraklı Termal Rezervasyon Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

13 Mayıs 2024 13:11