Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

Terma City Thermal Palace Mağduruyum

Terma City Thermal Palace Mağduruyum
16 Mayıs 2024 16:19

Köyiçi Mahallesi, Kıllı Orman Sokak No:23, 77400 Akköy/Termal/Yalova adresinde 2018 yılında mağdur oldum. 2024 yılındayız ve hâlâ bu sorunlardan kurtulabilmiş değilim. Mahkemeye başvurdum ancak mahkeme aleyhime bir karar verdi. Adil olmayan bir durum söz konusu. CİMER'e, şirkete veya otel yönetimine kayyum atanması konusunda talepte bulundum. Bu sorunun kimler tarafından yapıldığının ortaya çıkmasını istiyorum. Satın aldığım hizmeti kullanamıyorum. Ödediğim paraya karşılık hizmet alamıyorum. Telefonla ulaşmaya çalıştığımda kimse açmıyor. Telefon görüşmesi için sıraya koyuyorlar. 12. sıradan başlayıp bekledim ve 1. sırada bile 40 dakikadan fazla bekletildim. 1 saat dolunca tekrar 12. sıraya alındım. Bekleme süresi önce azalıyor sonra tekrar artıyor. Bu durumun adını koymak gerekirse, hizmetten yararlanamamanın verdiği mağduriyet diyebiliriz. Diğer mağdurlarla birlikte basını da davet ederek otelin önünde etkili bir eylem yaparak sesimizi Türkiye'ye duyurmalıyız. Sorunun çözümü için kayyum atanması gerektiğine inanıyorum. Aşağıda ilgili görsel bulunmaktadır.

14 Haziran 2024 10:46

Bugün şanlı gün arkadaşlar Yalova da bulunan terma city adlı devremülk şebekesi sonunda çökertildi. CİMER, Şikayetvar ve mahkeme yolu ile mağduriyetimizi duyurduk sonunda. Ama her şey önemlisi bunları şikayet ederken anahtar kelime f (petö) kullandık. Bu örgüt bu paralel yapılanmaya hizmet ediyor olabilir dedik. Sadece 1 odadan 50-60 milyon gelir elde ediliyor. 580 kişiye ortalama 70 bin tl'den satıldı. Bunun yıllık aidatları alındı.

Yorumlar (5)

Emrah

Çökertildi. Kayyum atandı?. Rezervasyonlar devam ediyor yıldatımızı ödedik rezervasyonumuzu aldık. 2024 yılında da terma garden tesisine rezervasyon almıştık açılmadığı için yardımcı oldular afyonda kullandık. Kullanım yapmayı bildiğinden emin değilim

Emrah

Anahtar kelime feto kullandık diyorsun madem bu firma paralel yapılanmaya hizmet ediyorsa finansal olarak destek sundunuz örgütün içerisindesiniz o zaman sizde bizde yıllardan beri kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık aidatlarımızı ocak ayında zamanında yatırıyoruz yatırdığımız içinde rezervasyonlarımızı yapıyorlar ithamlarınız çok yanlış sizde firmanın üyesisiniz firmanın kapanması durumunda ödediğiniz rakamları alabileceğinizimi düşünüyorsunuz sizce

Dilaver

İşte bu şahıs örgütün kriptosu olabilir. Orasına kayyum atanacak oranın tamamı hazineye devredilecek. Sizin gibi salyaları akanlar da avucunu yalaycak.

Zilola
Zilola

Merhaba! Bende uzun zamandır hatta yıllardır aynı çağrıda bulunuyorum. Toplanıp şikayet te bulunmak basın onunda protesto vs için. Mağdurum diye şikayet eden çok ancak kimse ye sesimi duyuramıyorum. Yıllardır yüzlerce şikayetler var neden kimse durduramıyor bunları devlet neden el atmıyor?!

Sonunda çökertildi.

Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Terma City Thermal Palace

16 Mayıs 2024 16:27
Yalova Terma City Thermal Palace
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 14:09

Hijyen Sorunu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet