Hasan sonuçtan çok memnun

Temu (TR) Ürünler Hep Bozuk!

05 Haziran 2024 19:42

temu.com evet ucuz ama ürünler hep bozuk geliyor. Anında para iadesi yapıyorlar. Ama kalite sıfır. Tamam hızlılar ama ürün bozuk geldi. Ne yapayım bozuk ürünü. Ayrıca müşteri temsilcileri Türkçe bilmiyor. İyi ingilizcem vardı. Aksini düşünmek istemem.

Yorumlar (7)

Bay
Bay

Endişe ettiğimiz konular bunlar zaten. Şikayetlerle de ilgilenmiyorlar. Çok hızlı girdiler ama şikayetleri çözmezlerse güven kaybederler

Yusuf
Yusuf

Hocam merhaba. Bende bugün 1400 TL lik ürün sipariş ettim toplamda 30 adet ürün. Ürün sayısı fazla olduğu için gümrükten geçmez mi acaba bilginiz var mı? Siz kaç adet ürün sipariş ettiniz. Bir de kapıda extra bir vergi ücreti istendi mi? Yanıtlarsanız sevinirim.

Kıymet
Kıymet

Ayda 5 siparişi ve 150 € yu geçerse sorun oluyor. Paketin içindeki sipariş adedinde sorun olmaz. Ödeme yaparken zaten gümrük vergisini peşin ödüyorsun. Kapıda herhangi bir extradan ödeme yapmıyorsun.

Ben ekstra vergi ödemedim

Vergiler dahil yazıyor sitede

Arif
Arif

Merhaba, kargo hangi firma ile geldi söyleyebilir misiniz? Benim siparişim Narlıdere şubeye teslim edildi olarak mail geldi. Ama Narlıdere şube diye biyer yok temuda. Kargo firmasını öğrenmem lazım

MNG ile

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
06 Şubat 2025 10:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
26 Şubat 2025 10:43
İade Edilmeyen Ücret Ve Kalitesiz Ürün Sorunu
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
11 Nisan 2025 06:02