Rukiye
21 Temmuz 2024 01:29

3 Temmuz ve 5 Temmuz olmak üzere biri 35, diğeri 25 ürünlük iki ayrı sipariş verdim. İlk siparişimin süresi bugün doldu ve kargolar 12 Temmuz'dan beri gümrükte ve hareket ve güncelleme yok. Müşteri hizmetleri robotik mesaj gönderip duruyor. İki ayrı siparişimde toplamda 3500 TL'yi geçen ürün var ve elime ulaşmadı. Ulaşacağına dair umudum kalmadı. Temu ürünleri elime ulaşmadan çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Acaba bir yetkili çıkıp gecikme oldu, şu tarihte dönecek diyebilir mi? Daha farklı hangi platform varsa yazacağım, ta ki sorun çözülene kadar!

21 Ağustos 2024 12:56

Kargom gelmiyor 25 gün oldu fazla ürün olmamasına rağmen 17 gündür gümrükte ve ne zaman geleceği belli değil güncel bilgide yok  pişman oldum sipariş verdiğime müşteri temsilcisi iel yazıştığımda kopyala yapıştır cevaplar verip geçiştiriyorlar iade etmek istiyorum kargoyu onu da etmiyorlar bin pişmanım

profile profile

Yorumlar (10)

Yakup
Yakup

Benim de aynı bu şekilde 12 temmuzda takili kalmıştı. Bugün güncelleme geldi. Trakya aktarma da, yolda diye. Muhtemelen gelecektir sizin de

Alptekin
Alptekin

Süreç nasıl işliyor vergi gümrüktemi çıkıyor neler oluyor bilgi verir misiniz?

Aişe
Aişe

Bende bu durumdayım umarım gelir

Emine
Emine

Gelirse yazabilir misin bende sipariş vericemde güvenemiyorum

Cengiz

Ve temunun Türkiye temsilcisi yok sadece reklamları var burada temuya davada açamazsın, tüketici haklarınada gidemezsin. Ürün gelirse gelir gelmezse ödemezse hiçbir şey yapamazsın kullanmadan önce hiç mi sorgulamadınız bunları...

Cengiz

Gider tek seferde 25-30 ürün verirsen tabi gümrüğe takılır 1 ay süresi var gümrükte bekleme, öğren hangi gümrükte olduğunu git oradan al aksi durumda ürünlerin geri dönecek hiç mi akıl edemiyorsunuz toplu siparişin gümrüğe takılacağını, sen vergiyi ödeyince iş bitiyor mu sanıyorsun :d

Yusuf
Yusuf

25-30 adet farklı ürün bir paketin içinde geliyorsa, gümrükte takılmaz. Her bir kişinin ayda 5 adet paket getirme hakkı vardır, ama bu paketin içinde kaç adet ürün olduğu pek önemli değildir (aynı üründen birden fazla olmadığı sürece). Yazdığın yoruma bakılırsa, Temu'ya karşı bir garezin var gibi görünüyor büyük ihtimalle ya kupon kullanamadın ya da min fiyattan dolayı sipariş veremedin. :)

Lale
Lale
Şikayeti Çözüldü

Şimdiye kadar hep çok ürün ısmarladım, hepsi geldi. Sonuncusunu ben de 1 aydır bekliyorum. Söylesinler o zaman şu gümrükten alın diye.

Abdulsamed
Abdulsamed

Milletin verdiği 30 ürün olan siparişler gelmiş niye gelmesin ne de olsa tek sipariş değil mi

Batuhan
Batuhan

Hangi gümrükte olduğunu nasıl öğreneceğiz?

Temu Kargom Neredeyse 1 Aydır Gelmedi

Aylin