Temu Kargo Takip Güncellemesi Yapmadı Ve Temu Kredi Olarak İade Yaptı

23 Temmuz 2024 18:2813.929
Bahar'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler temu

2 Temmuz'da sipariş vermiştim. Siparişimi 2'ye bölmüşler ve 2 ayrı paket olarak yolladılar. 20 Temmuz son gündü paketlerin ulaşması için. Dün paketlerden 1 tanesi geldi. Diğer paket ise 12 temmuzda en son güncellenmişti, güncellemede havalimanına ulaştı diyordu. Destek kısmından 12 temmuzda güncellenen paketin nerede olduğunu falan sormuştum 2 gün önce. Bazı aksaklıklar nedeniyle güncelleme yapılamadı, 15 gün güncelleme yapılmazsa iade edilecek falan diyordu mesajda. Neyse bugün destekten mesaj geldi. En son 12 temmuzda güncellenen, tarafıma ulaşmayan ve nerede olduğundan, ne durumda olduğundan haberim olmayan o paketin ücretini iade ettiler bana temu kredi olarak. Ve ürünlerin nerede olduğunu bilmediklerini eğer gelirse paketi teslim alırsam da ürünlerin bende kalabileceğini yazdılar. 65 TL gecikme ücretini ise yatırmadılar dediğim gibi sadece gelmeyen o paketin ücreti tam olarak iade edildi.

Bahar
23 Temmuz 2024 20:37

23 Temmuz'da haber alamadığım paket için güncelleme geldi şu an İstanbul aktarmada ve kargoyu takip edebiliyorum. Temu'ya teşekkür ederim gecikme durumu için iade etti tüm parayı ve siparişim de şu an yolda geliyor. Arkadaşlar tavsiyem sabırla beklemeniz ve gelmesi beklenen süreyi aştığında ve gelmediğinde destek ile iletişim kurmanız.

Bahar
23 Temmuz 2024 20:38

Teşekkürler temu

Yorumlar(5)

Esila
24 Temmuz 2024 04:20

Günlerdir yeni bilgi yok bu sebeple geri iade kredisi yatırdılar size de yatırdılar mı acaba?

Esila
24 Temmuz 2024 04:18

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 2 pakete böldüler. 1. Paketim geliyor çok yakında ama 2. Paketim hala havaalanında görünüyor sizinkinden yeni bir gelişme var mı acaba? Çözüldü yazıyor yola çıktımı geri kalan siparişleriniz

Büşra
23 Temmuz 2024 23:05

Merhaba nasıl iletişime geçtiniz ben 4 temmuzda sipariş oluşturdum ve iletişime geçemiyorum

21 Temmuz 2024 01:2922.527

3 Temmuz ve 5 Temmuz olmak üzere biri 35, diğeri 25 ürünlük iki ayrı sipariş verdim. İlk siparişimin süresi bugün doldu ...

2 Destek10 Yorum

Temu Siparişleri Yollamıyor 5 Temmuzdan Beri Elime Hala Paket Ulaşmadı

30 Temmuz 2024 11:388.775

Temu'dan 05 Temmuz'da 4.000 TL'lik bir sipariş verdim. Her şey çok güzel giderken 13 Temmuz'da havalimanında olduğunu ya...

1 Destek6 Yorum

Tümünü Gör
Temu Kargom Kayıp Kargomu Bulmanızı Rica Ediyorum

Temu Kargom KayıpKargomu Bulmanızı Rica Ediyorum

Şeker
Temu Kuluçka Makinesi Arızası

Temu KuluçkaMakinesi Arızası

Yusuf
Temu Alışveriş Satış Mağazası Mağduru!

Temu AlışverişSatış Mağazası Mağduru!

Temu Gümrük Şirketi Ürünleri Kargoya Acilen Vermeli!

Temu GümrükŞirketi Ürünleri Kargoya Acilen Vermeli!

Hatice
Temu Almış Olduğunuz Ürün Hakkında Ürünümüz Teslim Edilmedi!

Temu AlmışOlduğunuz Ürün Hakkında Ürünümüz Teslim Edilmedi!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular