Yasin sonuçtan memnun

06 Aralık 2023 19:12
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Ürüne sahip çıktıkları için Tema Banyo markasına teşekkür ederim. Ürünün çatlayan parçalarını tekrar gönderdiler. Ancak ürünün askı aparatlarının iç kısmı plastikten yapılmış olduğundan hiçbir sebep olmaksızın çatlıyor. Ürün kalitesinin artırılması lazım. Her şey için teşekkürler.”

Trendyol uygulaması üzerinden tema banyo markalı sürgülü duş başlığı satın aldım ürün 4 ay kullanımda içinde bulunan vidalama kısımları ile dış krom kaplama kısımlarından çatladı ve kullanılmaz hale geldi. Duvarda sabit asılı duran ürün kalitesiz malzeme kullanımı sebebi ile kendiliğinden çatladı. Trendyol uygulaması üzerinden satıcı ile iletişime geçtim tema fabrikası ile görüşüp ürünün değişeceğini fabrikanın yeni ürün göndereceğini söyledi. Ancak 1 hafta geçti geçmiş olmasına rağmen fabrika yeni ürünü halen göndermedi. Tema banyo markasının üzerine düşeni yapmasını bekliyorum satılan ürün 2 yıl garantili olarak satılıyor.

07 Aralık 2023 09:29 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhabalar, 0533 275 46 80 numaralı WhatsApp hattımıza ürün görsellerini atıp şikayetinizi beyan edebilirsiniz mesude hanım sizinle ilgilencektir iyi günler

07 Aralık 2023 15:40

Tamam teşekkür ederim irtibata geçiyorum sizinle

11 Aralık 2023 14:16
Tema Banyo Sürgülü Duş Başlığı Çatladı

Yedek parça gönderildi ancak eksik parça gönderildi duvara montaj aparatı 2 adet gelmesi lazımdı çünkü 2 Side çatlak kullanım dışı bunu vermiş olduğunuz numaraya da WhatsApp üzerinden belirttim 1 adet daha duvara montaj aparatı göndermeniz gerekiyor maalesef şu an kullanamıyorum gelen parçaları foto olarak ekledim sağdaki parçadan 1 adet daha lazım

13 Aralık 2023 20:16

Özgür
20 Mayıs 2025 15:21

Kare Duş Hortumu Patladı

13 Ağustos 2025 19:53
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Veli
06 Ekim 2025 17:03