Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Teknofix Telefon Tamiri Sorunu

01 Mayıs 2023 17:48

Teknofix Firmasına ekran değişimi yaptırdım, ekranda karıncalanma dalgalanma ve şarj problemi nedeniyle göndermiştim. Ekran ve şarj entegresi değişti. Telefon geldi fakat ekran kendiliğinden kayboluyor. Müşteri temsilcisi ile görüştüm, bana dönüş yapılacağını söylediler. Dört gün geçmesine rağmen dönüş olmadı. WhatsApp iletişim hattından yazdım yine aynı şeyler yazıldı iletişim bilgilerim alındı fakat dönüş olmadı. 1700 TL ücret ödedim fakat arıza devam ediyor. Çözüm olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İlgi alaka sıfır, ücret alındıktan sonra muhatap bulamıyorum.

02 Mayıs 2023 08:43 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuyla ilgili inceleme işlemi başlatılmış olup, Teknofix Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Teknofix

02 Mayıs 2023 17:44

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, cihazınızı kargo ile göndermeniz beklenmektedir. Süreciniz titizlik ile takip edilmektedir. Saygılarımızla, Teknofix

24 Mayıs 2023 15:24

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, şikayetiniz çözüme kavuşmuştur. Saygılarımızla, Teknofix

Teknofix Servisinde İletişimsizlik Ve Uzun Tamir Süresi Mağduriyetim

27 Ocak 16:44

Randevuya Gelmeyen Teknofix Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2025 13:41
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Kurulumunda Teknofix Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

18 Mayıs 2025 19:25