Erkan sonuçtan memnun

Amazon'da Satış Yapan Techburada İade Parasını Onaylamıyor

03 Temmuz 2024 10:26

Amazon'da satış yapan Techburada isimli firmadan oğlum için 24 inç LG 24 GN60 monitör aldım. Monitör geldiği gün denedim. Çok fazla ölü piksel vardı, bu nedenle iade talebi oluşturdum ve Amazon iade koduyla geldiği günün ertesi günü kargoya teslim ettim. Kargo firmaya teslim edileli 3 gün oldu. Hâlâ iadem onaylanmadı. Firmayı arıyorum, 'Biz servise gönderdik' diyor. Servisi arıyorum, 'Bize gelmedi' diyor. Servis ile de aslında benim bir işim yok. Ben iade istedim. Servisin ne dediğinin bir önemi yok; 15 gün içinde koşulsuz iade var. Ben teslim edilir edilmez ertesi gün iade ettim ve param iade edilmiyor. Techburada ve Amazon'dan asla bir daha bir şey almayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de bugün şikayet edeceğim.

03 Temmuz 2024 17:38 (Şikayetten 7 saat sonra)
Erkan
03 Temmuz 2024 17:57

Teslim edildiği günün ertesi gün size kargo yapılmış bir üründe ne gibi kullanıcı kusuru olabilir. Teknik kusur var use o size ve üreticiye aittir. 15 gün koşulsuz iade var. Elinize 28 temmuzda geçti kargo firması beyanına göre. Bugün 3 Temmuz, sizi arıyoruz servise gönderdik, verdiğiniz numaradan servisi arıyoruz bize ulaşmadı diyor. Arada biz oyalanıyoruz. Almadığım monitörün taksitini ödeyeceğim sayenizde, keyfiniz yeterse de iade edeceksiniz. Lakin keyfinizi bekleyecek sabrım yok. Maalesef ülkemizde Tüketici Hakları için duyarsız davranan firmaları gereken cezai işlemler gereken hız ve sertlikte yapılmıyor. Sizi kınıyorum. Yazıklar olsun. Dürüst profesyonel Firma olsanız 6 gün dur bu isi sürüncemede bırakmazdınız.

Erkan
04 Temmuz 2024 11:16

Şikayet var ın bildiriminden sonra ücret iadesi yapıldı. Şikayet var'a teşekkür ederim

04 Temmuz 2024 11:20

Merhaba Değerli Müşterimiz, tarafınıza yapılmış olan para iadesi müşteri memnuniyeti adına tarafımızdan gerçekleştrilmiştir, Yasal prosedür olan 14 günlük servis süreci tarafımızdan sizleri bekletmemek adına inisiyatif alınarak para iadeniz gereçkelştirilmiştir, saygılarımızla,

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
12 Haziran 2024 15:55
Techburada Farklı Marka Monitör Gönderildi. İadesi Kabul Edilmedi.
Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 16:50
Nethouse İade Hakkını Yok Sayıyor
Erkut sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 16:10

Techburada Sıfır Kalite, Sıfır Destek, Sıfır İade