Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 16:50

Mağaza'dan Hepsiburada platformu aracılığıyla bir monitör aldım. Ürünü açıp kurdum. Panel testleri yaptıktan sonra iade hakkımı kullanıp iade etmek istedim. Ürün bana 6 Kasım tarihinde geldi. Ben 8 Kasım tarihinde iade talebi oluşturdum. Ürünü düzgün şekilde kutuladıktan sonra kargo firması ürünü evimizden alıp 12 Kasım tarihinde kendilerine teslim ettiler. 13 Kasım tarihinde geri dönüş yaparak: "Ürün, paket içindeki aksesuarlar ve/veya ambalajında hasar/aşınma tespit edildiği için talebiniz olumsuz sonuçlandırılmıştır." mesajıyla iademi kabul etmediler. Aldığım ürün bir monitör. Görüntüyü aktaran kabloları ve standı paketinden açmadan nasıl ürünü kurup testlerini yapabilirim?
Aksesuarlarda aşınma falan yoktu.
HDMI ve power kablolarının olduğu poşetler gibi basit bir sebepten (halbuki aynı poşetin içine koyup gönderdim.) 14 günlük iade hakkınızı iç eden bir firma!
Benim gibi pişman olmak istemiyorsanız uzak durmanız gereken bir firma.

Hepsiburada da yardımcı olmadı. Onu da belirteyim. Hepsiburada'ya da iade konusunda şüpheyle yaklaşılması lazım.

01 Şubat 2024 09:09 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Nethouse

Burak
Burak

Bizde bir monitör aldık kutu hasarlı geldi açtığımızda monitörde dış görüntüde hiçbir şey yoktu monitörü bilgisayara bağladığımızda hasarın panelde de olduğunu görünce ertesi sabah iade talebi açtık ve kargoya verip geri gönderdik monitörü resmen kırıp resmini atmışlar hasarlı diye ve ayrıca Hepsiburada nın sorumsuz müşteri hizmetleri kargo hasar belgesini göndermenize gerek yok dedi ve göndermediğimiz için eksik belge diye iadeyi kabul etmediler Hepsiburada ve Nethouse pişmanlıktır

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 23:19
Nethouse Bilgisayar Dalga Mı Geçiyorsunuz?

22 Aralık 2023 19:59
Nethouse Bilgisayar Hasarlı Monitör Ve İade Sorunu