TCL TV'de Sürekli Kapanma Sorunu: Çözüm Bekliyoruz!

TCL TV'de Sürekli Kapanma Sorunu: Çözüm Bekliyoruz!
16 Şubat 2024 20:24

1 yıl önce BİM online satıştan TCL marka televizyon aldım ve 4 aya yakındır TV izleme esnasında kendi kendine kapanıyordu. Servisi defalarca aradık sorunla ilgili video paylaştık, ilgileniyoruz dediler 3 defa eve gelerek çözüm bulmaya çalıştılar ve 2 defa servise götürdüler lakin çözüm bulamadılar. Televizyonum 1 hafta önce götürdüler ve halen çözüm bulunamadı ve evde televizyonsuz kaldık. Konu ile ilgili acil çözüm bekliyoruz.

27 Mart 2024 19:51

TCL televizyon 17ocak2023 te satin aldım servis talep ettik kurulumu yapıldı ancak 6 Şubat 2023 te meydana gelen deprem felaketinden dolayı şehir dışında kaldığımız için TV 8 ay kadar hiç kullanmadım ama Kasım 2023 te tekrar eve dününce TV kullanmaya başladık farketikki TV kendiliğinden kapanıyor bir daha açılmıyor servise iletim defalarca bu böyle devam etti. Son TV test için servise gitti 15 gün sonra servis ile gurusmemde TV ana kart arızalı dediler daha önce de olduğu gibi tekrar TV nin kusurlu ürün olduğunu belirterek TV garanti dahilinde değişmesini talep etim ama servisin keyfiyeti den dolayı sadece ana kart değişimi yapılacak dendi tüm ısrar ve itirazların boşuna servis ana kart değişimi kabul etmez isen başka işlem yapılmaz denince. Bende mecburiyetten ana kart değişimi kabul etim. Aradan tam 1 ay geçmesine rağmen servisten bilgi gelmeyince servise tekrar gittim servis ana kart yenisi olmadığından değişimi olmayacak ancak isterseniz ana kart i sukup tamir edip öyle takılacak dendi. Tekrar kabul etmeyip genel merkez servisi arayarak bu mağduriyeti min giderilmesi için TCL servisi yetkili teknik dönüş bekliyorum ama ne arayan ne soran.

Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 11:25
TCL Televizyon Kusurlu Mal Satışı ve İade Almamaları
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
18 Temmuz 2024 20:58
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Sürekli Donuyor Servis Randevusu Sorunlu

15 Ocak 2025 10:24
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV'nin Kurulum Ve Servis Sorunları

Selahattin