18 Haziran 2024 12:069.551

Bilkom aracılığıyla aldığım TCL TV kutusu hasarsız bir biçimde teslim aldık. Servis kurulum için geldiğinde kutuyu açtılar TV'nin ekranı kırık çıktı.
Servis TV fotoğraflarını çekip gitti.
Sonrasında servisten aldığınız yerle konuşun diye bir dönüş oldu.
Bilkomu aradım şikayet kaydı oluşturdum 3-4 gündür dönüş olmadı. TV'nin değişimini talep ediyorum.
Servis ilgisiz bilgisiz müşteriyi suçlar bir yaklaşım sergiledi. Bilkom ve TCL tarafı da umursamaz bir tavır içindeler, mağduriyet yaratıyorlar.
TV korumalı naylon ile birlikte dıştan görünen bir hasar olmadan teslim alınmış zaten serviste durumu TV'yi kurulum için açtığında farketmiştir

4 Destek
20 Haziran 2024 11:17
Eki aç

Bugün tekrar aradım süreç vs den bahsediyorlar cihazı Bilkom üzerinden almam rağmen aldığınız yerle görüşün diye dönüş aldım şikayet talebi dikkate alınmamış servisin cevabını durmadan tekrarlıyorlar acil dönüş değişim ya da ücret iadesi bekliyorum. İlaveten bahsedildiği gibi kutuda kırılmaya yol açacak deforme de yoktur. Kutu zaten korumalı naylon ambalaj ile teslim alınmıştır.

26 Haziran 2024 17:53

3-4 defa çağrı merkeziyle konuşmama ve mail atmama rağmen konuyl ilgili dönüş yapılmadı. Dönüş değişim ücret iadesi bekliyorum. TV bilkomdan alınmıştır.

27 Haziran 2024 15:02

Her gün aramama rağmen ilgili kısma mail ilettikten başka dönüş olmuyor. Gerçekten yazık

1 Temmuz 2024 09:44

Dönüş olmuyor cevap verilmiyor

TCL Televizyon Değişimi

4 Ağustos 2023 14:174.746

TCL TV (Bilkom ) Satın aldığım TCL TV kargo ile evime geldi. Servis TV kurulumunda ekranın kırık olduğunu taşıma kaynakl...

TCL Televizyon TCL Marka Televizyonum Arızalandıktan Sonra Yaşadığım Kötü Servis Deneyimi

16 Eylül 2023 17:476.227

TCL marka televizyonum arızalandıktan sonra oluşturduğum servis kaydına istinaden arızalı TV 3 gün sonra evimden alındı....

TCL Televizyonumun Arızası Giderilmedi, 2 Aydır Mağdurum

28 Ocak 2025 19:099.083

İyi günler ismim 28.11.2024 tarihinde TCL Marka televizyonumun ekran arızası sebebiyle servis cihazımı aldı. Daha sonras...

Tümünü Gör
TCL Televizyon Sabahları Televizyonunun Açılmama Veya Geç Açılma Sorunu!

TCL TelevizyonSabahları Televizyonunun Açılmama Veya Geç Açılma Sorunu!

Sabahat
TCL Televizyonunda Sabahları Açılma Sorunu

TCLTelevizyonunda Sabahları Açılma Sorunu

Ahmet
TCL 65P7KGTVSS6 Televizyonun Yeşil Ekran Problemi!

TCL 65P7KGTVSS6Televizyonun Yeşil Ekran Problemi!

Seda

Öne ÇıkanKonular