Mesut sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 00:45

Merhaba, 23.08.2023 tarihinde Evkur firması aracılığı ile Koç Holding bünyesine ait olan, Bilkom Bilişim Hizmetleri a. Ş. Firmasının markası, TCL marka televizyon satın aldım. Almış olduğum ürünün arızasından dolayı teknik servis talebinde bulundum. Servis üründe yazılımsal problem olduğunu güncelleme ile geçeceğini söylese de ürün arızası donanımsal ses arızasıydı. Sorunum giderilmediği için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve lehime sonuç aldım. Sonuç çıkmasına rağmen ve durumu yaklaşık 1 aydır Bilkom firmasına iletmiş olmam rağmen sürekli geri dönüş yapacaklarını söyleyip günü güne katıyorlar. Son çare olarak Hakem Heyeti kararı ile birlikte ilamlı icra takibine geçeceğimi söyledim. Hala dönüş yapan yok. TCL markası, Bilkom firması ve Koç Holding Tüketici Hakem Heyeti kararlarını hiçe sayıyorlar.

22 Kasım 2023 14:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Mesut B., Öncelikle markamızı ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talep, öneri ve şikayetleriniz için haftanın tüm günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında hızlı destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

22 Kasım 2023 15:05

Firmadan iletişime geçtiler ve değişim sürenin başlatıldığını sevkiyat durumunu beklediklerini bildirdiler. Şimdilik beklemedeyiz.

29 Kasım 2023 18:44
Bilkom Şirketinin Hakem Heyeti Kararını Hiçe Sayması

Cihazımın değişimi yapıldı. Fakat yeni gelen cihazın çerçevesinde bariz açıklıklar mevcut ve ışık sızması net görünüyor. Bu sorun çözülmez ise kuvvetle muhtemel tekrar hukuk yolu görünecek...

Kartal
Kartal

Hocam merhaba bende sorun yaşıyorum acaba Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaparken bilkommu yoksa hangi firmayı şikayet gösterdiniz ya da yardımcı olabilirseniz lütfen benimle iletişime geçerseniz sevinirim ********** şimdiden çok teşekkür ediyorum

Hüseyin
Hüseyin

Hocam Bilkom u muhatap olarak alıyorsunuz

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 09:22

TCL Ve Bilkom Televizyonumu Tüketici Hakem Kararına Rağmen Vermiyor.

09 Ocak 2024 21:49
TCL Ve Bilkom Televizyonumu Tüketici Hakem Kararına Rağmen Vermiyor.
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 12:20
TCL Televizyon Sorunu