TCL Electronics Robot Süpürge Sorunu

16 Kasım 2023 16:31

TCL sweeva 6000 süpürge aldım bir sene olmadı aşırı ses ile beraber çalışmamaya başladı. Servise gönderdik 2 ay sonra geldi ve bütün süpürgeyi tertemiz yapmama rağmen rulo fırça sıkıştı lütfen temizleyin diyor ve temizlik verimliliği ciddi düştü. Tekrardan gönderdik bir problemi yok diyerek ( eğer şikayetiniz varsa şikayette bulunun) diye saçma bir şekilde tekrardan çalışmayan sürekli arıza veren ürünü gönderildi. Şu an Asla çalıştıramıyorum. Fırçaları değiştirdim. Yine sürekli hata veriyor. Sürekli çalıştırmak için yanına gitmek gerekiyor. Asla yapması gereken işlevi yapmıyor. Tam bir pişmanlık!

16 Kasım 2023 16:11

TCL sweeva 6000 süpürge aldım bir sene olmadı aşırı ses ile beraber çalışmamaya başladı servise gönderdik 2 ay sonra geldi ve bütün süpürgeyi tertemiz yapmama rağmen rulo fırça sıkıştı lütfen temizleyin diyor ve temizlik verimliliği ciddi düştü. Tekrardan gönderdik bir problemi yok diyerek ( eğer şikayetiniz varsa şikayette bulunun) diye saçma bir şekilde tekrardan çalışmayan sürekli arıza veren ürünü gönderildi. Şu an Asla çalıştıramıyorum. Fırçaları değiştirdim. Yine sürekli hata veriyor sürekli çalıştırmak için yanına gitmek gerekiyor. Asla yapması gereken işlevi yapmıyor. Tam bir pişmanlık!

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 11:29

27 Ekim 2023 09:59
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

TCL Sweeva 6000m Süpürge Yan Fırça Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

26 Ocak 2025 22:23