Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur.com Güvenilir Değil

Tatilbudur.com Güvenilir Değil
11 Mart 2024 16:54

Tatilbudur.com üzerinden erken rezervasyon yoluyla tatil satın aldım. İşlemimi 6 taksit olarak gerçekleştirdim. Tatili satın alırken mobil çark üzerinden 30 bin lira üzeri alışverişe 1500 lira indirim kuponu kullandım. Tatili satın aldıktan bir hafta sonra Tatilbudur.com'u arayıp, iş yerime sunmak üzere konfirmasyon belgesi istedim. Bunun üzerine bana rezervasyonun onaylanmadığını ve 1500 lira eksik ödeme olduğunu söylediler. Mobil çark indirimini kullandığımı belirtmeme rağmen, 'Word kart indiriminden yararlanmışsınız' dediler. 'Sisteminizde bir sorun varsa bu benim problemim değil, mobil çark indirimini kullandım ve oteli satın aldım, mobilde rezervasyonum onaylanmış olarak görünüyor' dedim. Durumu açıkladım ve 'Tamam, size yeni bir sözleşme gönderiyoruz, lütfen kabul edin' dediler. Ben de okumadan onayladım. Daha sonra kredi kartı ekstremde gördüğüm şey, bilgim dışında 6 taksitli olarak satın aldığım tatilin 2 taksit olarak değiştirildiği ve bana bu durumun bildirilmediğiydi. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Her yıl tatile çıkar ve hep Tatilbudur'dan satın alırdım ancak artık onlara güvenmiyorum. Bundan sonra daha güvenilir tur şirketlerini tercih edeceğim.

11 Mart 2024 17:18 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

12 Mart 2024 10:32

Ekinsu
Ekinsu

Aynı sorundan muzdaribim, bizden de başka banka kartıyla yapılan ödeme yüzünden fazladan para talep edildi fakat dedikleri Worldcard ile benim kartıma yapılan indirim oranları aynı değil, tamamen kerizlemeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 16:11
Tatilbudur Ayağımın Kırık Olması Sebebi İle Tura Katılamadım
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 20:15

15 Temmuz 2025 17:20