Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 11:50

Merhabalar, 20 Mayıs 2024 tarihinde, 03 Ekim 2024 tarihinde olan balayı tatilimiz için tatilsepeti.com'dan "İtalya ikonları tur paketini ve 2 kişilik vize paketi" satın aldım. Satın almadan önce tatilsepeti satış temsilcileri ile yaklaşık 4-5 defa farklı günlerde konuştuk ve vize işlemleri için bilgi aldım. Vize işlemleri için yeterli süre olduğunu, problem çıkmayacağını 4-5 defa teyit ettiler ve ödemeyi yaptım. Bugün günlerden 30 Temmuz 2024. Tatilsepeti ile vize durumum hakkında iletişime geçtim ve bana vize departmanları olan vizehanem firmasının numarasını verdiler. Vizehanem firması ile iletişime geçtim ve vize randevusunun alınamadığını öğrendim. Tatilsepeti ile iletişime geçtim ve tur paketinin iadesini istedim. İade işlemleri başladı ancak param hemen tarafıma iletilmedi. Boşu boşuna hem nişanlım hem ben bu zorlu zamanda pasaport çıkartmış olduk. Ben merak edip aramasam balayına kadar ne olacaktı? Balayına 1.5 ay kaldı, ücretim iade edilmedi ve mağdur edildim. Ek olarak defalarca vizeniz çıkacak diye mail attılar, dün ise randevu alınamadı diye mail attılar.

30 Temmuz 2024 11:59 (Şikayetten 9 dakika sonra)
30 Temmuz 2024 14:57

Merhaba, Tarafıma ulaşıldı. Ücret iadesi yapıldığı ve bankam ile görüşmem gerekildi söylendi. Bankama ulaştım. Herhangi bir iade gönderimi olmadığını söylediler.

30 Temmuz 2024 16:52

Merhaba, An itibari ile iade işlemi yaptılar. Ancak 3 ay boyunca 52.000TL param onlarda kalmış kullanılmış oldu bunun faiz bedelini karşılamadılar. Pasaport param vs hepsi bana zarar olarak kaldı. 5-6 senedir tatilsepeti.com kullanıcısıydım ancak an itibari ile farklı firmaya üye oldum. Yardımları için Turan beye teşekkürler.

25 Nisan 2024 18:03
Beyza sonuçtan memnun

01 Nisan 2024 19:21
Tatilsepeti Firması Tur İade Süremizi G ASP Ediyor
Tatilsepeti Firması Tur İade Süremizi G ASP Ediyor
Özge sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 18:23
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 14:31
Betül sonucu yetersiz buldu