28 Mayıs 2024 17:291.362
Burak'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetim üzerine dönüş sağlayan müşteri temsilcisine ilgilisi için teşekkür ederim.

Otel rezervasyonu için fiyatların genelde aynı olmasından dolayı firmaların taksit seçeneklerini baz alarak +9 taksit kampanyası için Tatilsepeti'ni tercih ettim. Rezervasyon aşamasına geldiğimde ekte paylaştığım +9 taksit kampanyasının seçili olduğunu buna rağmen fiyatında peşin fiyatıyla aynı olduğunu görerek rezervasyon yaptım. Süreci teyit etmek için Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde peşin ödeme yaptığımı kampanyanın seçseniz dahi ödeme kısmında seçim yapılmadığından geçersiz olduğunu öğrendim. Fakat ödeme ekranında taksitli işlemde fiyat değişiyor. Kampanyadan dolayı taksitlendireceğini düşünerek orada seçim yapmadan devam etmiştim (boşuna o kampanya seçim ekranı konulmamıştır düşüncesiyle). O zaman ben o kampanyayı boşuna mı görüyorum. Seçmesem ödeme ekranında fiyat farkıyla zaten istediğim taksiti yapabiliyorum. Bu yanlış algıya sebep olan müşteriyi yanıltan politikanızdan dolayı Tatilsepeti'ni son kez tercih ettiğimi belirtiyorum.

28 Mayıs 2024 17:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

Burak
30 Mayıs 2024 12:03

Tatil Sepeti 'nde Vade Farksız Taksit Seçeneği Mağduriyeti

15 Eylül 2024 15:141.430

"Müşteri hizmetlerinden Ezgi hanımın geri dönüşü ve iletişim dilinden dolayı teşekkür ederim markayı bir daha asla tercih etmem diyordum ama beni ikna etti."

11 Haziran 2024 18:421.673

Tatilsepeti internet sitesi üzerinden 28 nisanda otel rezervasyonu yaparak 9 taksitte ücreti ödedim. Ertesi gün kontrol ...

Tatilsepeti'nde Vade Farksız 6 Taksit Vaadi Yerine 3 Taksit Sunuldu

21 Mayıs 2025 14:481.051

Tatilsepeti üzerinden otel rezervasyonu yaptım ve ödeme adımında vade farksız 6 taksit seçeneği ile işlemi tamamladım. Ö...

Tatilsepeti'nde Vade Farksız 6 Taksit Vaadi Yerine 3 Taksit Sunuldu
1 Destek

Tatilsepeti Alışverişlerinde Taksit Sayısı Kargaşası

18 Mart 2024 09:072.221

"Tatil Sepeti şirketi çok ilgiliydi. Tekrar teşekkürler."

Tümünü Gör

Emrah
Tatil Sepeti Felaketi Fareli Oteller

Tatil SepetiFelaketi Fareli Oteller

Özgür
Tatil Sepeti Aracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Tatil SepetiAracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Aziz
Tatil Sepeti Fiyat Farkı