Tatil Sepeti Puan Sorunu Ve İzinsiz Kart Kullanımı

14 Haziran 2024 21:391.575
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
Sistemsel imkansızlık nedeniyle puanımı alamadım ancak benzer tutarda hediye çeki tanımlı olarak sorunum çözülmüştür teşekkür ederim

Tatil Sepeti'nden satın almış olduğum otel için Ziraat Bankası kredi kartı ile işlem yaptım. İşlemi yaparken Tatil Sepeti müşteri temsilcisine özellikle sordum, Ziraat Bankası'nın 2500 puan hediyesinden yararlanmak istiyorum. Doğru mu yapıyorum diye 3 defa teyit aldım. Ancak işlemi yapan müşteri temsilcisi kredi kartı bilgilerimi aynı anda geçmedi. Daha sonra iznim olmaksızın Tatil Sepeti'nden değil, farklı bir tur şirketinden oteli satın almış gibi göründüm. Bu nedenle 2500 Ziraat puanımı alamadım. Aynı zamanda Tatil Sepeti'nden işlem yapıyor gibi görünürken farklı bir siteden işlem yapıyor olmak çok hoş değil. Kredi kartı bilgilerimi 1 gün boyunca bir yerde not edip, daha sonra bununla farklı bir siteden alışveriş yaparak rezervasyonumu yapmalarını doğru bulmuyorum. Eğer o internet sitesinden alışveriş yapacak olsam, orayı arardım. Oranın da farklı kampanyaları vardı, onlardan yararlanırdım. Üstelik sorunum kabul edilmediği halde, yaklaşık bir haftadır çözülmedi. Her aradığımda işlemin devam ettiğini söylüyorlar ancak bir çözüm bulmuyorlar.

14 Haziran 2024 23:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

Hasan
21 Haziran 2024 12:36

Tatil Sepeti Ziraat Bankası Bank Kart Lira Kampanyası

3 Temmuz 2024 17:051.790

"Tatilsepeti hızlıca dönüş sağladı. İlk ödeme iptal edilip tekrar ödeme alınarak kampanyaya katılımım sağlandı. Bankam da işlemin gerçekleştiğini teyit etti. Bankkart liranın kampanya sonunda hesabıma yatırılacağı söylendi. Tatilsepeti müşteri ilişkilerinden ezgi hanıma ilgisi için teşekkür ediyorum"

Tatil Sepeti Kampanya İptali Ve Bankkart Lira Kaybı

9 Aralık 2024 00:282.056

"Hemen arayıp ilgilendiler 7-14 gün içinde bankkartliramı yatıracaklar teşekkür ederim"

17 Ağustos 2024 13:432.448

"Sorununuzu hemen çözdüğünüz için teşekkür ederiz. Güvenimizi sarsmadiniz"

3 Yorum

30 Haziran 2024 00:091.193

"Ezgi Hanım şikayetime istinaden benimle iletişime geçti. Tatilsepeti.com'un ve Coral seyahatin birbirine düğümlendiği kampanya şartlarından uğraş vererek beni kurtardı sağ olsun."

Tatil Sepeti Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

5 Ağustos 2024 11:153.025

Tatil Sepeti'nin Ziraat Bankası Bankkart lira kampanyası ile Tatilsepeti'nden 09.06.2024 kampanya geçerlilik tarihi içer...

Tümünü Gör

Emrah
Tatil Sepeti Felaketi Fareli Oteller

Tatil SepetiFelaketi Fareli Oteller

Özgür
Tatil Sepeti Aracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Tatil SepetiAracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Aziz
Tatil Sepeti Fiyat Farkı