Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Prag Viyana Turu Fiyaskosu

09 Aralık 2023 22:12

Tatil Sepeti ile Prag Viyana turu pişmanlık turuna dönüştü. Öncelikle gittiğimiz gün direkt Prag merkeze geçerek Prag gibi bir yerin soğuğuna tamamen hazırlıksız şekilde 4 saat geçirdik. Sonrasında Prag merkeze yarım saat uzaklıktaki otele vardık ve otelde bazı odaların kaloriferlerinin çalışmadığı gerçeğiyle yüzleştik. Resepsiyonist ile konuştuğumuzda sistemin otomatik olarak günlük bazı odaları kapattığını ve bu konuda bir şey yapılamayacağını en fazla bir battaniye daha verilebileceğini öğrendik. Tur programında ekstra tura katılmayanların da katılabileceği organizasyonlar olduğu yazmasına rağmen ekstra turlara katılmayanlar önemsenmedi. Katılanların da günleri programsızlık yüzünden yolda geçti. 2 saat süreceği söylenen yollar 3 hatta 3.5 saat sürdü gidiş dönüş 7 saat yol yaptıktan sonra 2 saat dresden'de kaldık ve Prag'ı sadece ilk gün gezme fırsatı verildi. Tur bitmeden 1 gün önce planlanan Viyana gezisi akşam 19.00'a doğru oraya varmamız ve 20.30'da otele geçecek olmamız gerekçesiyle kısa bir yemek molasına döndü. Son gün Viyana'da kaldığımız otelde akşam saat 21.00'den sonra resepsiyonist dahil kimse yoktu. Merkeze uzaklığı ve zamansızlık sebebiyle sıcak su bile bulunamaması gerekçesiyle çocuğunu doyuramayan tur katılımcılarımız oldu. 5 günün sonunda saat 16.30'da tamamen havası kararan ülkelerde 08.00-11.00 ve 13.00-17.00 aralarını yolda geçirerek ciddi bir zaman kaybı turumuz olmuş oldu. Son gün Viyana şaheserleri olarak planlanan ve 60 euro karşılığı olan tur ise tam bir fiyaskoydu. Sarayları dışarıdan gördük, sadece fotoğraf çekilme molası olarak bakıldı resmen. 3 gün üst üste kalorifersiz yatmak zorunda olan tur katılımcıları için kimse bir çözüm üretmedi. Bir de Prag Viyana turunda bolca Polonya anıları hatıraları dinleme durumumuz var ki tadından yenmez.

09 Aralık 2023 22:20 (Şikayetten 8 dakika sonra)

09 Aralık 2023 14:22
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Turda Rehber Krizi, İletişim Sorunları Ve Mağduriyetle Geçen Bir Tatil

10 Temmuz 2025 17:02
Özlem sonuçtan memnun

03 Mayıs 2024 12:08
Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 00:14