Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 15:25

13.06.2024-20.06.2024 tarih aralıklı “İzmir’den baştan başa balkanlar” turunu Tatil Sepeti sitesinden satın aldık. Turun ilk gününden beri tur Rehberi A**** G******* gidilen tarihi bölgelerde bir çok yeri atlayarak bir iki yer anlattı. Sorulan sorulara canı istemedikçe cevap dahi vermeye tenezzül etmedi. Birçok yerde farklı turların rehberlerini dinleyerek bilgilenmek zorunda kaldık. Kendinin bir yaka mikrofonu ve bayrağı dahi yok. Dediğini duymak için herkes birbirinin üstüne çıkıyor ve önden bırakıp gittiği için turda yaşça büyük kişilerin bir çoğu kayboldu. Kaldığımız otellerin neredeyse hepsi apartmandan bozma otellerdi ve klima, saç kurutma makinesi, duş gibi şeyler devamlı bozuktu. Saraybosna'dan Belgrad'a 8 saat yol gelip 2 saatlik serbest zaman tanındı ve hiçbir yere gidilmedi. Aynı şekilde Üsküp için 6 saat yol gelip 2 saat serbest zaman verildi ve 2 yer hariç hiçbir yer görülmedi. Müslüman olan üsküpte bayramın ilk günü her yerin kapalı olduğu bilindiği halde buraya getirildik. Hiçbir şey göremedik ve alamadık. Devamlı 18.30 gibi saatlerde otele bırakılıyoruz. Otellerden merkezlere 30 dakika en az yürüme mesafesinde bulunuyor ve çarşıya gitmek zor oluyor. Balkan gecesi için pazarlanan organizasyon ise tam bir fiyasko. Garajdan bozma arkası kapatılmış alanda bayat patates kızartması ve kayış gibi olmuş garip bir köfte servis edildi yiyemedik, yerel bir şey yoktu. Oturma düzeni ayarlanmamıştı ben ve eşim dahil 4 çiftten daha farklı masalara ayrı oturması istendi. Tur rehberi A**** G******* buradaydı ve kendisinden sorunu çözmesini rica etmemize rağmen arkasını döndü ve hiçbir şey demeden gitti. Programda olmamasına rağmen marka kanyonuna gidilmek için biz ve 4 çift daha zorlandık, istemediğimizi dile getirdik fakat tur rehberi A**** G******* mikrofonu aldı ve otobüsü bizim yüzümüzden gidilmediği çok güzel yer olduğu gibi alakasız şeyler söyleyerek diğer yolculara bizi hedef gösterdi, sıkıntı yaşadık ve gitmek durumunda kaldık. Girişte giriş ücreti olduğunu bize söyledi ve kişi başı 10euro bizden talep etti. Bu ücreti verdik. Kanyona vardığımızda satıcılar tarafından hiçbir giriş ücreti olmadığı söylendi. Aynı tatili farklı sitelerden alan kişilerle konuştuk ve kendilerinden giriş ücreti talep edilmediği sadece isteyenlerin tekne turu ücreti ödediğini söylediler. Biz hem giriş için 10 euro kişi başı ücreti rehber A**** Günaydına verdik hem de ayrı olarak tekne turu ücretini orada çalışanlara ödedik. Kendisi aşırı umursamaz.

profile profile profile
20 Haziran 2024 15:29 (Şikayetten 3 dakika sonra)
Merve
Merve
24 Haziran 2024 15:21

Tatil Sepeti o kadar kalitesiz bir uygulamadaki şikayete istinaden aranmadık bile, aynı turu Jolly Tur dan alanlara her gün memnuniyet anketi gönderilmiş! Kalite ve hizmet başka bir şey. Yakın çevremde bu turu alanlar ya da almayı düşünenler yaşadıklarımızı duyunca vazgeçti. Okuyan herkese de biz gibi mağdur olmamaları için bunu tavsiye ederim. Şikayete bir dönüş dahi yapamayacak kadar kalite düşük yazık gerçekten

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Tur Deneyimi Ve Rehber Değerlendirmesi

25 Eylül 2024 10:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 20:48
Songül sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 17:42
Güldenneşet sonuçtan çok memnun

Güldenneşet
06 Ağustos 2024 22:17
"Tatil Sepeti adına görüştüğüm sevgili Pınar hanım ilginiz alakanız çözüm öneriniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşebilmek dileğiyle"
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 00:43