Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Altunsoy Şikayet Var!

Serkan
30 Ağustos 2024 23:56

Suzuki SWIFT 1.2 GL Techno Hybrid CVT 2021 model aracım için yaklaşık 1 ay önce Trabzon Altunsoy bayine periyodik bakımı için gittim. Fren diskleri ve ön balataların değişmesi gerektiğini söylediler. Tamam deyip onları da değiştirttim. Toplamda 7.500 - 8.000 TL tutması gereken bakım için tam 21.000 TL ödeme yaptım. Aradan daha 1 hafta geçmeden aracımda frene her bastığımda kuş ötüşü sesi gibi sesler gelmeye başladı. Servisi aradım, durumu anlattım ama 'görmek lazım' gibi baştan savıcı cümleler kurdular. Ayrıca şoförün yan camında açılıp kapanmama sorunu olduğunu söylememe rağmen hiç ilgilenmeyip 'dışarıda da yaptırılabilir, garanti kapsamından çıkmaz' dediler. Ben kesinlikle bu servise bir daha gitmem, tavsiye de etmem.

30 Ağustos 2024 23:52

30 Ağustos 2024 23:44

Suzuki SWİFT 1.2 gl techno Hybrid CVT 2021 model aracım için yaklaşık 1 ay önce Trabzon Altunsoy bayine periyodik bakımı için gittim. Fren diskleri ve ön balataların değişmesi gerektiğini söylediler tamam deyip onları da değiştirttim toplamda 7.500 - 8000 TL tutması gereken bakım için tam 21.000 TL ödeme yaptım aradan daha 1 hafta geçmeden aracımda frene her bastığımda kuş ötüşü sesi gibi sesler gelmeye başladı servisi aradım durumu anlattım ama görmek lazım gibi baştan savıcı cümleler kurdular ayrıca şoförün yan camında açılıp kapanmama sorunu olduğunu söylememe rağmen hiç ilgilenmeyip dışarıda da yaptırılabilir garanti kapsamından çıkmaz dediler. Ben kesinlikle bu servise bir daha gitmem tavsiye de etmem.

31 Ağustos 2024 08:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 09:05

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Abdullah
Abdullah

Camın açılıp kapanmama sorununu nasıl hallettiniz. Bende de aynı sorun var. Garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek için bekliyorum ama 1 aydan fazla oldu dönüş yapmadılar. Garanti kapsamında değilse ücret 5250 liraydı. 2 düğme için büyük rakam.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara 2022 Modelde Direksiyon Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yiğit
10 Eylül 2024 01:10
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
15 Temmuz 2023 15:35
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servis Fiyatları Ve Garanti

Alpay