İnkar Suzuki Bayisi Telefonla Ulaşılamıyor

Nurcan
01 Şubat 2024 14:06

Kayseri Suzuki yetkili bayisi İnkar Otomotiv, bugün Perşembe günü yani mesai gününde olmama rağmen aramama rağmen 'mesai saatleri içinde değiliz' diyerek telefona cevap vermemektedirler. Aracım arızalı ve en kısa sürede servise ulaşmam gerektiği halde kendilerine ulaşamıyor ve mağdur oluyorum.

01 Şubat 2024 14:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

01 Şubat 2024 14:18

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya 444 57 95 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

05 Şubat 2024 14:44

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Yetkili Servisinde Sürekli Oyalama Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Serhat
31 Temmuz 11:45
Yusuf sonucu yetersiz buldu

Yusuf
28 Ekim 2023 14:40
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Kayseri İnciroğlu Servisine Ulaşamıyorum, Randevu Alamıyorum

İsmail
28 Mayıs 10:10
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
19 Ocak 2024 11:29
Lütfi sonuçtan çok memnun

Lütfi
07 Mayıs 2024 23:24
"Chery ailesine teşekkürler 1-Pınar hanıma 2-begüm hanıma 3-beyza hanıma çok çok çok teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varlar rabbim üçünden de razı olsun. Bu üç hanım efendi sayesinde Chery ailesine tekrar katılacağımı bildirir şükranlarımı sunarım..."