Antares Süvari Mağaza Müdürünün Müşterinin Üzerine Yürümesi

Antares Süvari Mağaza Müdürünün Müşterinin Üzerine Yürümesi
17 Haziran 2024 01:31680

Süvari mağazasından almış olduğum iki üründeki tüylenme ve esneme sorunu için Ankara'daki Süvari mağazasına gittiğimde, mağaza müdürünün 'sistem yok' diyerek baştan savmaya çalışması ve sonrasında da 'hangi şubeden aldıysan oraya git' demesi. Faturamın sistemde kayıtlı olduğunu belirtmeme rağmen 'faturan yoksa işlem yok' demesi sonrasında sözlü tartışma yaratıp üstüme yürümeye çalışıp fiziksel temasa varıp 'güvenliği çağıracağım' dedikten sonra küfür etmesini kurumsal bir markaya yakıştırmadım. Eylemde bulunan personelin davranışları hakkında kamera kayıtlarının incelenmesini ve konunun çözüme varılmasını istiyorum ve personelin davranışları hakkında hukuki yollara başvuracağımı belirtmek istiyorum.

1 Destek
17 Haziran 2024 10:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hakkında yaşamış olduğunuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz, kontrollerin sağlanması için ilgili birimlerimize iletilmiş olup, en kısa sürede gerekli aksiyonlar alınmış olacaktır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

19 Haziran 2024 17:43

Sorunum çözülmedi sadece bilgi vermek için aradınız çözümlenmiş bir durum bulunmuyor.

3 Temmuz 2024 17:45

Geçen sene almış olduğun ürünler sezon ürünü olmasına rağmen şu an aynı ürünler stoklarınızda mevcut değil ve yeni sezon ürünü almak isteğimde fiyat farkı ile karşı karşıyayım sorunumun ivedi bir şekilde çözülmesini ve Ankara'daki herhangi bir mağazadan işlemlerin sonuçlandırmasını talep ediyorum.

7 Temmuz 2024 16:38

Marka müşteri hizmetleri %25 hediye çeki tanımlayalım olumsuz yorumunuzu geri çekin diye arıyor

11 Temmuz 2024 12:23

Merhaba, Değişim işleminiz seçmiş olduğunuz ürün ile mağazamız aracılığı ile sağlanmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

Süvari Giyim Mağazasında Düşen Düğmeler Ve Tehditkar Çalışanlar

13 Kasım 2024 17:58969

Mersin Akdeniz Çankaya mah. Kuvayi milli caddesindeki süvari mağazasından mont aldım. Babamın üzerine. Fakat düğmelerini...

Süvari Giyim Mağazasında Düşen Düğmeler Ve Tehditkar Çalışanlar
3 Yorum

Mağazada Saygısız Davranış Ve İlgisizlik

23 Ocak 2025 23:23442

"Mağaza müdürü ve süvari firmasına çok teşekkür ederim"

Süvari Mağazasında İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

1 Kasım 2024 23:19651

Süvari mağazasından online üzerinden sipariş verdim. Takribi 20 gün önce elime ulaşan 4 adet üründen iki tanesini iade e...

Tümünü Gör

İslim
Süvari Giyim Defolu Ürün Satışı

Süvari GiyimDefolu Ürün Satışı

Erkan
Süvari Giyim Pantolon Lekesi Çıkmıyor!

Süvari GiyimPantolon Lekesi Çıkmıyor!

Süvari Giyim Kapalı Paket Gömlek Defolu Çıktı!

Süvari GiyimKapalı Paket Gömlek Defolu Çıktı!

Mahmut
Süvari Pantolonda Renk Solması