SuperStep Tarafından Mağdur Edildim.

SuperStep Tarafından Mağdur Edildim.
05 Mart 2024 22:59

19 Şubat günü SuperStep sitesinden Stanley quencher pipetli termos bardak sipariş verdim. 22.02.2024 tarihinde kargoyu teslim aldım. Eşim aynı ürünü başka bir siteden aldığı için ürünü iade etmek istedim. Ürünü kutusundan çıkartıp kullanmadan geldiği şekilde balonlu naylona sarıp SuperStep yazılı karton kutuya koydum. Müşteri hizmetlerini arayıp iade kodunu öğrenip ürünü iade için firmaya kargoladım. 27.02.2024 tarihinde SuperStep tarafından telefonuma ürünün iadesinin kabul edilmediği şeklinde bir mesaj geldi. Üründe imalat hatası olmadığı ve tarafıma iade edileceği yazılıydı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün iade nedeninin ürün fazlalığı olduğu, ondan dolayı iade için kargolandığını belirttiğimde kargonun iade sebebinin hijyen bandının açılması olduğu söylendi. Ürünün sadece balonlu naylona sarılı karton kutu içinde geldiğini bunun hijyen bandı olarak değerlendirilemeyeceğini söyledim. Ayrıca kendi internet sitelerinde hangi ürünlerin iade edilemeyeceği sorusunun cevabında ''İç giyim, hijyen bandı çıkartılmış mayo ve bikini, ambalajı açılmış saat, gözlük, ayakkabı bakım ürünü, maske gibi ürünlerde hijyen gereği iade yapılmamaktadır.''yazmakta olduğunu termos bardak ibaresinin olmadığını iade işleminin yapılamayacağını belirttim. Ayrıca eşimin başka firmadan sipariş ettiği aynı termos bardağın Stanley yazılı özel bir kutuyla yollandığını söyledim. Bunun üzerine müşteri hizmetleri bu durumla ilgili bir yazı yazmamı ürünün tarafıma yeniden ulaştığında yazıyı kargo kutusunun içine koyup firmaya kargolamasının yapılmasını istedi. Kargolamanın yapıldığı gün ise müşteri hizmetlerinin aranıp kargo gönderi numarasının iletilmesi gerektiğini, bu şekilde konunun daha iyi biçimde çözümlenebileceğini söylediler. Kargo elime ulaştıktan sonra ilgili notu kutuya koydum ve firmaya tekrar iade ettim. Müşteri hizmetlerini yeniden aradım. Konu ile bilgi verdim. Müşteri hizmetleri kargonun çarşamba günü kendilerine ulaşacağını şimdi kayıt oluştururlarsa kaydın gün içinde kapatılacağı için yardımcı olmalarının zor olduğunu çarşamba günü kendilerinin yeniden aranıp gönderi numarasının iletilmesi gerektiğini söyledi. Ancak salı sabahı SuperStep ilk iade mesajının aynısını yolladı. İade işleminin kabul edilmediği belirtildi. (Aşağıda konu devam etmekte)

Eren
05 Mart 2024 22:49

Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım. Mağdur olduğum konuyu en başından anlattım. Kendileri tarafından mağdur edildiğimi söyledikleri şeyleri aynen uygulamama rağmen yine olumsuz geri dönüş yapıldığını söyledim. Mağduriyetimin giderilmesini istedim. Müşteri hizmetleri birkaç dakika başka yere danıştıktan sonra ürünün 2. Kez iade edilmesinden dolayı başka bir şey yapılamayacağını söyledi. Ürünün 3. Kez tarafıma iletileceğini öğrendim. Hiçbir haklı gerekçesi olmadığı halde firmanın müşteri hizmetleri, inceleme birimi tarafından mağdur edildiğimi söyleyip görüşmeyi sonlandırdım. 15 yıldan beri çeşitli internet sitelerinden binlerce ürün aldım. Ara ara mağduriyetlerim oldu ama kısa süre içerisinde ilgili firmaların müşteri hizmetleri tarafından mağduriyetim giderildi. Ama bu süreçte SuperStep firması ve ilgili birimleri hiçbir haklı gerekçe sunmadan beni mağdur etti. Mağduriyetimin en kısa sürede firma tarafından giderilmesini talep ediyorum.

06 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Celal sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 12:42

26 Ağustos 02:47
Yanlış Renk Ve Lekeli Termos Gönderimi Sonrası Mağduriyet
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Superstep İade Süresi Çok Uzadı Ücret Hala Yatmadı

14 Eylül 11:36
Mahir sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 22:53
SuperStep Böyle Büyük Bir Markaya Yakışmayan Davranış, İade Kabul Etmemek Nedir?