Doğukan
05 Ocak 2024 19:29

Maç yayınlarını Bein Connect'ten TOD TV uygulamasına geçirdi ve TOD'u kendi televizyonuma indirip açtığımda güncelleme yazısı ile karşılaştım. Uygulama kesinlikle açılmıyor. Diğer dijital platformlara erişebilmeme rağmen, TOD uygulamasına giremiyorum. 'Son sürümü yükleyin' diyor ancak zaten son sürüm yüklü ve yine de açılmıyor. Yeniden güncelleme de önermiyor. Televizyonumu akıllı özellikler için tercih ederek daha fazla para ödedim. İzleyememe sorunuyla ilgili şikayetimi dile getirmek istiyorum. Müşteri hizmetleri teknik bir sorun olması durumunda yardımcı olabileceklerini söylüyor ancak 300 TL ücret talep ediyorlar. Müşteri hizmetleri bölümünden de bir sonuç alamıyorum. Marka temsilcilerinden yardım talep ediyorum. Bu hatayı benim gibi birçok kişinin yaşadığını gördüm ve acilen çözülmesini talep ediyorum. Yapılanların yeterli olduğunu düşünmüyorum ve bu sorunun çözülmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Ürüne 2 yıl kendi garantisi üzerine ek olarak 1 yıl daha garanti eklettim. Ödediğim ücrete karşılık bu sorunu yaşamayı kesinlikle kabul etmiyorum ve doğrudan bir çözüm istiyorum.

12 Ocak 2024 12:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sunny Tod Uygulaması Açılmıyor

24 Kasım 2023 14:49
Sunny TV Uygulama Açılmaması

Sunny Webos Televizyonda Tod Ve Bein Connect Uygulamalarına Erişim Sorunu

03 Mayıs 2025 11:17
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
19 Temmuz 2024 12:23