Şahin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 16:30

Ankara Keçiören Taşpınar mağazasından 2. Ayın ortalarında Sunny marka 65 inç, sihirli kumanda diye tabir edilen kumandaya sahip aldığım cihazıma, firmanın kutu içerisinde gönderdiği ve kurulumu sağlayan yetkili arkadaşın eliyle takmış olduğu pil akması sonucu kumandam çalışmadı. Gayri ihtiyari olarak kumandanın pil yatağını kurulayıp yeni pil taktığımızda kumanda fonksiyonlarını yerine getirmemesi üzerine yetkili servisi aradığımda kumanda için hizmet veremeyeceklerini, şahsımın adreslerine götürmem gerektiğini beyan etmeleri üzerine kendi imkanlarımla servise gidip gösterdiğim kumanda sıvı teması nedeniyle kullanıcı hatası diye mağduriyetim giderilmedi. 08508868080 numaralı numaradan fabrika yetkilisine durumu izah ettim ama oradan da bir çözüme ulaşamadığım gibi, kendi taktıkları pilin akması sonucu oluşan bir arıza nedeniyle cebimden 1800 lira gibi bir meblağın çıkması ne kadar ahlaka uygun ve kurumsal bir firmaya yakışır davranıştır?

03 Eylül 2024 13:11 (Şikayetten 6 gün sonra)

29866387 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

03 Eylül 2024 19:16

Kendi taktığı pilin akması sonucu oluşan sıvı temasına dış etkenlerden kaynaklandığı için prosedür gereği bir şey yapamayacaklarını söylediler

04 Eylül 2024 01:17
Sunny Kurulumda Kullanılan Pilin Akması Nedeniyle Kumanda Arızası

İçine koydukları pil bu akan pil bu arızanın kaynağı bundan ama ne hikmetse kullanıcı hatası

Harun
Harun

Benimde aynı 1ayda aldım kendi içinde gelen pilin akmasından dolayı garanti red verdi Sunny 65 inç akıllı kumanda yenisi 1500 TL yazık

Yonca
Yonca

Aaaa aynı TV kumandasında aynı sorunu bende yaşadım sonra bir baktım şikayetler hep aynı yöndeymiş hemen garanti belgem ile birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Kronik bir arıza demek ki bir de garanti dışı diye yalan söylemişler kronik bir sorun nasıl kullanıcı hatası diye insanlara yüklenir aklım almıyor

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 09:06

Hudaverdi