Axen TV Pişmanlığı Ve Sunny Servis Sorunu

Şener
16 Haziran 2023 11:27

Trendyol üzerinden Migros Kargo Operasyonundan almış olduğum Axen AX43DIL13 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ankara Mamak Sunny yetkili servisi (Özkardeşler Elektronik) tarafından ilk kurulumunda TV nin çerçevesinin üst kısmının eğri olduğu gerek kurulumu yapan servis personeli gerek ise tarafımdan tespit edilmiş olup, bunun üzerine kurulumu yapan servis personeli TV'yi servise götürüp bu hatanın giderileceği belirtmiştir. Aynı servis personeli iki gün sonra TV yi getirip kurdu. (TV nin çerçevesinin üst kısmının düzeltildiğini gördük) ama bu seferde daha sonradan TV'nin sağ üst kısmına dokunulduğunda çerçeveden ayrıldığını tespit ettik. Akabinde servisi tekrardan çağırdık, ancak bu sefer servis personeli bunun normal olduğunu yeni üretim tüm TV'lerde bunun olduğunu söyledi. Ben böyle bir şey olmayacağını evimde 4 adet TV'nin olduğunu aynı markadan iki TV'nin daha olduğunu belirtim. Servis personeli tekrardan servise götürebileceğini ancak TV'de herhangi bir şeyin olmayacağı halinde servis ücretinin tahsil edileceğini belirtti. Malum TV de hata olduğundan bunun giderilmesini talep ettim. Günün akşamında belirtiğim servisten arayan bir bayanın TV'nin herhangi bir arızasının olmadığını TV'nin tesliminin yapılacağını belirti. Ben arayan bayana evet TV'nin arızasının olmadığını ancak fiziksel hatasının olduğunu belirttim. Ancak karşımdaki bayan sert tavırla telefon görüşmesini sonlandırdı. Akabinde ertesi gün sabah aynı servis personeli TV'yi olduğu gibi getirdi ve servis ücreti istedi. Ben TV'nin hatasının giderilmediğini garantide olan ürün için ve hatanın giderilmediği için ücreti ödemeyi kabul etmedim. Bunun üzerine servisten aynı bayan cep telefonumdan beni arayarak bir bayana yakışmayacak üslup ve tarzda hakarete varır bir şekilde beni azarlayarak, garantimi iptal etmekle tehdit etti. Neticede TV'nin hatası giderilmediği gibi üstüne bir de hakaret yedik, ayrıca tehdit edildik. Tarafıma yönelik bu davranıştan ve belirtiğim servisten şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesi istiyorum.

profile profile
16 Haziran 2023 12:23 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Cengiz
Cengiz

Lütfen tüm eş ve dostlarınıza başınızdan geçen bu durumları anlatın bizim başımıza gelen Sunny Axen markasının dertlerini onlar çekmesin, ürün yorumlarını hataları yazıyorum hemen siliyorlar. Garanti süresi 24 ay,23 ay 3. Haftada bozuluyor nasıl bir hesapla yaptınız para almanın yolunu bulmuşsunuz.

axen-tv-pismanligi-ve-sunny-servis-sorunu-1.jpg

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
14 Haziran 2023 19:55