Sunexpress'in Uçuş İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Servisi

30 Temmuz 2024 00:39

15.08.2024 tarihli Bremen-İzmir uçuşu hiçbir sebep gösterilmeden iptal edilip 17 Ağustos tarihli uçuş alternatif olarak mail yoluyla tarafıma sunuldu. Bu uçuşu kabul etmeyip iade ya da uçuş değişikliği istemem durumunda, müşteri temsilcisini operatör ücretini ödemem kaydıyla arama seçeneği dışında hiçbir seçenek sunulmadı. Defalarca aramanın ve beklemenin sonunda bugün müşteri temsilcisine ulaştım. Uçuşumu değiştirmek istediğimi, aynı tarihte olan Hamburg-İzmir biletini alabileceğimi söyledim. Telefondaki görevli bana bir kez değiştirme hakkım olduğunu, bunu kabul edip etmediğimi sordu, kabul ettim. Ve sonrasında daha önce aldığım daha pahalı olan biletin farkının bana ödenip ödenmeyeceğini sordum. Her adımda karşılaştığım, ilçe minibüslerinde bile olmayan amatörlük maalesef yine kendini gösterdi ve "pahalı olsaydı da siz ödemeyecektiniz ne fark eder" minvalinde bir cevap aldım. Biletimi iptal ettirip yeni bileti baştan satın almak istediğimdeyse "onaylıyorum dediniz artık" cevabını aldım.

Sonuç olarak, Sunexpress'in bu iş bilmezliği bana Bremen-Hamburg tren bileti + kabarık bir telefon faturası + bilete ederinden fazla vermiş olmanın verdiği dolandırılmışlık hissine mal olmuş oldu. Ve hala bilmiyorum. Uçuş neden iptal oldu. Eskiden Sunexpress iyi bir markaydı ama böylesine saçma bir olayla karşılaştıktan sonra bir daha alternatif havayolu şirketi 2 kat pahalı da olsa onu alırım. Bir daha bu tür bir saçmalıkla karşılaşmak istemem.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 18:15
Arife sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 19:54
Sunexpress Hava Yolları Mağduru Kafalarına Göre Bilet İptali Yapıyorlar
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 05:18
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 22:22

29 Ağustos 2024 10:02