Sunexpress Pişmanlıktır! Müşteri Olarak Mağdur Edildim.

13 Ağustos 2024 10:57

Sunexpress'ten Adana-Antalya-Paris aktarmalı uçak bileti satın aldım. Adana Havalimanı'nın kapatılması üzerine biletimi kontrol ettiğimde müşteri temsilcisi ile görüşmem gerektiğine dair bir uyarı çıktı. Sunexpress tarafından bana hiçbir mesaj veya bildirim gelmemesine rağmen kendim iletişime geçerek biletimin iptal edildiğini öğrendim. Müşteri temsilcileri ile 4-5 kere iletişime geçip biletin Adana'dan yeni açılan Çukurova Havalimanı'na geçirilip geçirilmeyeceği bilgisini edinmeye çalıştım fakat şirketin koordinasyonu o kadar kötüydü ki her müşteri temsilcisi bana farklı bir bilgi verdi. Bana verdikleri seçenek ise ya ücret iadesi ya da başka bir bilete güncel fiyat farkını ödeyerek geçmemdi. Tamamen Sunexpress'e bağlı bir değişim olmasına rağmen müşteriden yeni biletin güncel fiyat farkını istemeleri çok büyük bir haksızlık ve bunu şirket politikası diye geçiştirip müşterilerini mağdur etmekten asla geri durmuyorlar veya bir çözüm önerisi sunmuyorlar. Diğer havayolları biletlerin tamamını yeni açılan Çukurova Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde aktarırken Sunexpress 1 hafta boyunca biletin durumunu askıda bıraktı, biletin Çukurova'ya geçme süreci hakkında net bir bilgi sunmadı ve en son bileti uçuştan 5 gün önce iptal edip ücret iadesi almak durumunda kaldım. Bu süreci uzattıkları için başka firmadan son dakikada bileti çok daha yüksek bir fiyattan almak durumunda kaldım. Bu ücret iadesinden de 1000 TL ceza kesmişler. Bütün bu süreçteki haksız tutumlarına rağmen. Müşterilerine gram saygıları yok, süreç takipleri çok kötü, bu firmadan bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Yasal yollara başvuracağım.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 14:34
İbrahim sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 15:08
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:12
Songül sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 03:06