Sunexpress Hava Yolları Korkudan Tirtir Titreyen Müşteriye Bir Bardak Su Veremeyen Çalışan

Ken
22 Eylül 2024 09:091.158

21.09.24 tarihli 19:55 boarding saatli Antalya-hannover uçuşumuzun kalkış anında eşimin aşırı korkması sonucu, kemer ikaz ışıkları söner sönmez görevli kabin ekibi arkadaşlarından bir bardak su talep etmemiz üzerine bir su ve mide bulantısına karşılık bir kağıt torba hizmeti aldık. Suyu içen eşim hala sakinleşmemiş ve panik ataktan tir tir titrerken, uçağın kuyruk kısmında en son koltuk sırasında oturuyorduk.

Kuyruk kısmında o an görevli kabin arkadaşı olmadığından uçağın baş kısmına kadar ilerleyip öndeki arkadaşlara, eşimin sakinleşmediğini, titrediğini ve mümkünse bir bardak su daha alıp alamayacağımı sordum. Benimle birlikte kuyruk kısmına doğru gelen, bana yardımcı olacak bir hostes arkadaş varken, arkamızdan bir host arkadaş daha gelerek tam diğer hostes arkadaş su koyacakken, 'ben size bir menü kartı takdim edeyim, ' diyerek diğer hostes arkadaşın su koymasını engelleyerek araya girip böyle çirkince bir davranışta bulundu.

Kendisine benimle herhalde dalga geçtiğini sorarak, 'suyunuzu falan istemiyorum, benim eşim tir tir titriyor, siz 2€'luk suyun peşine mi düştünüz? ' diye sorarak, kendisinin ismini sordum. Host kabin görevlisi arkadaşımızın adı g**. Sonrasında uçağın baş bölümüne doğru giderek kabin şefinin kim olduğunu sordum.

Kabin şefi s** bey'e durumu anlattım, bana arkadaşıyla bu durumu konuşacağını iletip, bir de dalga geçer gibi eşimin suyla mı sakinleştiğini sordu. Sonrasında yanıma gelen g** bey, şirket politikalarının bu olduğunu, gerekirse uçakta doktor anonsu yapabileceklerini, uygun görülürse maske ile oksijen verebileceklerini anlattı.

Korkudan tir tir titreyen bir müşteri varken su vermek için önce uçakta bir doktor var mı yok mu onu bekleyeceğiz, öyle mi yani dememin üstüne, 'evet, prosedürümüz böyle, ' diyerek saçma cevaplar vermeye devam etti. Kabin amiri s** bey ve kabin görevlisi g** bey'e bu insani yaklaşımları ve aldıkları bu insani eğitimden dolayı çok tebrik ediyorum, firmanızda böyle kalifiye elemanları barındırmanız dileğiyle. Ken m** e**.

Sunexpress Hava Yolları Kabin Ekibi Şikayeti

Emre
18 Temmuz 2023 01:52639

30.06.2023 tarihinde XQ7615 (M597LD rezervasyon no) sayılı uçuş ile Van ilinden Antalya iline uçmak için şirketinizi kul...

Nilay
28 Haziran 2024 02:011.433

Sayın Yetkili, Yazıma kendimi tanıtmakla başlamak isterim. İsmim N**** B***. 23 Haziran 2024 Pazar günü SunExpress Havay...

Sunexpress Hava Yolları 'te Sağlık İle İlgili Şikayetim Dikkate Alınmadı

Sevgi
18 Nisan 2024 17:36712

Sunexpress Hava Yolları ile 17.04.2024 tarihinde saat 20:15'te XQ7292 numaralı Antalya-İzmir uçuşunda 21F numaralı koltu...

Sunexpress  Rötarlı Uçuş!

İrem
9 Temmuz 2024 22:501.823

"Kötü bir yolculuk yaşamış olsam da sunmuş olduğunuz çözüm için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Sunexpress Hava Yolları Uçuşu Pişmanlıktır!

Sunexpress HavaYolları Uçuşu Pişmanlıktır!

Ramazan
Sunexpress Hava Yolları Kırık Koltuk Sattılar 14.000 TL'ye!

Sunexpress HavaYolları Kırık Koltuk Sattılar 14.000 TL'ye!

Sühan

Deniz
Sunexpress Hava Yolları Valizim Kırıldı Sahip Çıkmıyor

Sunexpress HavaYolları Valizim Kırıldı Sahip Çıkmıyor

Fatih
Sunexpress Hava Yolları Dikkatsiz Personel, Kırık Valiz!

Sunexpress HavaYolları Dikkatsiz Personel, Kırık Valiz!

Halime

Öne ÇıkanKonular