Deniz sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 19:53

31.12.2023 pazar günü 11.30'da Diyarbakır'dan Antalya'ya Sunexpress ile bir uçuşum vardı (XQ7113). Hava muhalefeti nedeniyle 40 dakika gecikmeli olacak dediler. Tamam dedik. Daha sonra 4 saat gecikme olacak dediler. Ona da tamam dedik. Bu arada havalimanında ısıtma sistemi çalışmıyor hava dışarıdan daha soğuk içeride ve doğru düzgün bir yeme içme alanı yok. Bu arada diğer uçuş firmalarının uçuşu gerçekleşiyor. Onlarda bir sıkıntı yok. Saat 17.30'da dediler ki sizin bineceğiniz uçağı İzmir uçuşuna verdik. Sizi otobüslerle Urfa'ya göndereceğiz siz oradan bineceksiniz.

Bagajlara verdiğimiz bavulları tekrar kendimiz geri aldık o sırada bavulumun tekeri kırıldı ve soğukta otobüsleri bekleyip kendimiz yerleştirdik bavulları. 2 saatlik kara yolculuğunun ardından biz uçağın ayağına gittik ve uçuş sonunda 20.30'da gerçekleşti.

Sonuç olarak 9 saat soğukta tir tir titreyerek geçirdiğimiz zaman diliminden sonra yılbaşına dakikalar kala Antalya'ya inebildik. Diyarbakır kış boyu sisli bir şehir Havalimanı deseniz 6 aydır ısıtma sistemi çalışmıyor hani sabah uçuşu planlamak ne kadar mantıklı.

Personele üşüyoruz dediğimizde hamile var, bebekli insanlar var dediğimizde biz de üşüyoruz bakın bizim üstümüz daha ince dediler. Ve Havalimanı görevlileri Sunexpress uçuşlarının hep böyle sıkıntılı olduğunu ilettiler.

Bir daha asla tercih etmem 12 saat soğukta bekleyeceğime 15 saat sıcak otobüsle giderim gideceğim yere.

21 Ocak 2024 18:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 20:49
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 20:01
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 22:24
Sunexpress İle Yıpratıcı Uçuş Deneyimi Ve Tazminat Talebi
Sunexpress İle Yıpratıcı Uçuş Deneyimi Ve Tazminat Talebi

21 Haziran 2024 14:04
Havva sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 22:30