Sueno Hotels Deluxe Belek Temizlik Ve Yemek Sorunu

20 Haziran 2024 00:20

Sueno Deluxe Belek otelinde kaldığımız süre zarfı boyunca yaşadığımız sıkıntılardan bahsedeceğim.
Havuzlu oda tuttuk, bizden önce birileri olmasına rağmen klorlanma ya da temizleme yapılmadı. Eşim ve ben bu havuzdan mantar kaptık. Yemekler konusunda herkes elinden geleni yapıyordur bilemem ama gerçekten mide yakan etten et tadı gelmeyen şekillerdeydi. Çalışanlar güler yüzlü fakat oda temizliği konusunda gerçekten hayal kırıklığı. Klozet temizliği bile yapılmadan her odada kullanılan paspasla temizlik yapılıyor.
Bebeğimiz var ister istemez yerlerde geziyor ama ilk gün harici temiz göremedik odayı.
Bir de tonla para vererek geliyoruz konserlerde oturacak yer yok, yiyecek içecek servisi gelene kadar konser bitiyor zaten. Havuz başında temizlik yok, havuz kenarları yosun tutmuş fakat onu bile temizlemeye yeltenmemişler. Verdiğim paranın karşılığını kesinlikle alamadığımı üstüne hasta olarak ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Umarım bundan sonra azıcık daha dikkat ederler de insanların sağlığıyla oynanmaz.

20 Haziran 2024 08:24 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhabalar, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluklar için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Misafir ilişkileri departmanımızın sizlerle iletişime geçebilmesi ve sorunlarınız hakkında detaylı bilgi alabilmemiz adına, konaklama detaylarınızı öğrenebilir miyiz?

Otelin Yetersiz Temizliği Ve Sonrasında Yaşanan Sağlık Problemleri

03 Eylül 2025 20:23
Belinay sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 11:17

Sueno Hotels Sueno Hotel'de Beklentilerin Altında Bir Tatil Deneyimi

12 Eylül 2024 19:24
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Sueno Hotels Sueno Hotel Belek'te Hayal Kırıklığı Yaratan Tatil Deneyimi

04 Ağustos 2024 10:33
Hande sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 20:35