Still Bowling Asmerkez Şikayeti

14 Kasım 2024 14:48

2 anne ve 4 çocuk olarak işletmeye gittik çocukların öğrenmesini ve eğlenmesini istediğimiz için gitmişken hüsran oldu. Önce paralar ödendi 4 çocuğun ismi yazıldı yazan görevli son derece agresif ve asık suratlıydı zaten, gününde değil diye düşündük.

Bir başka görevliye topların boylarını sorduk 4 tane en küçük boy istedik bir bölümü ayarladık hepsini görevli ile beraber yerleştirdik. Sonra diğer gişenin ışığı yandı çocuklarda gösterilen yerden top alıp oynamaya başladılar. Bu arada çocuklar 8-9-10 ve 14 yaşlarındalar. Masada ücreti alan görevli gelip oradan top alamayacaklarını yan gişeden almak zorunda olduklarını söyledi. Peki dedik topların yerlerini değiştirdik devam ettiler atışlara.

Çocuklara öğretmek için yaptığımız bir atıştan sonra çirkin bir şekilde uyarıldık. Tamam dedik sonra görevli bayan gelip hemen kenarımızda durmaya başladı bu kadar yakın neden durduğunu sorduk bu benim görevim dedi bir şey konuşurken duyulacak mesafede gardiyan gibi durulması bizi çok rahatsız etti. Sebebini sorduk kural ihlali yaptınız dedi. Ne yaptık dedik atış yaptınız dedi çocukların küçük ve öğrenmek için geldikleri halde gösterilen tek bir atışın onları neden rahatsız ettiğini anlamadık.

Neyse sinirlerimizi bozmayalım dedik ama çocuklar zaten çok panik oldular üsluptan. Ve nihayetinde 10. Atışlara sıra geldiğinde oyunu kapatıp son atışları attırmadılar sebebini sorduğumuzda kural ihlali yaptığımızı bize baştan söylediğini falan söyledi ödemeleri alan şahıs. As merkez'in yönetimi başta olmak üzere her yere şikayette bulunacağım.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
10 Mart 2024 22:51

Playland Oyun Alanında Yetersiz Denetim Ve Güvenlik Sorunları

Sacide
28 Eylül 2024 16:15

30 Eylül 2023 17:06
Riza sonuçtan hiç memnun değil

Bowling Salonunda Çocuklar İçin Bilet Zorunluluğu Ve Gerilim

06 Ocak 2025 09:19