Rıza sonuçtan çok memnun

Steam Destek Yardımcı Olamıyor Destek Sistemi Çok Yavaş İşliyor.

Steam Destek Yardımcı Olamıyor Destek Sistemi Çok Yavaş İşliyor.
11 Şubat 2024 21:21
Rıza'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Steam desteği oldukça yetersiz, yardımcı olamıyorlar. Hesabım iki hafta önce çalındı ve şu anda hesabımı kurtarmaya çalışıyorum. İki haftadır hesabımı kurtaramadılar. Üç yıl önceki kredi kartı bilgilerimi istiyorlar. Ayrıca, hesabın ilk kaydedildiği e-posta adresini talep ediyorlar. 'Hatırlamıyorum, o kart elimde yok ve bilgilerine ulaşamıyorum' diyorum. 'Başka bir çözüm yolu bulun' diyorum, ancak bana sürekli aynı şeyleri soruyorlar. Yardımcı olmak istemiyorlar gibi görünüyor. Steam hesabımdaki bakiye ve oyunlara el koydular, neden kurtarsınlar ki! Telefon numaraları gibi birçok bilgi istiyorlar. Hepsini tek tek cevaplıyorum, sonra yine aynı bilgileri talep ediyorlar. Steam desteği ile iletişim kurmak zor, onlara ben daha çok yardımcı oluyorum gibi hissediyorum. Steam desteğinin yapay zeka ile yönetildiğini düşünüyorum; gerçek bir insan bu kadar anlaşılması güç olmazdı. Destek işlemi çok yavaş ilerliyor. Bir yanıt gönderiyorsunuz ve ertesi güne kadar cevap bekliyorsunuz, ancak gelen cevap genellikle tatmin edici olmuyor ve çok zaman harcatıyorlar. İki haftadır oyun oynayamıyorum, kim bilir bu durum daha ne kadar sürecek. Hesabımı kurtaracaklarına dair hiçbir inancım kalmadı, bakiyeme el koydular.

26 Şubat 2024 08:16

Teşekkür ederim

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
29 Haziran 2023 17:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 09:38
Steam Hesabıma Erişimimi Kaybettim Acil Destek İstiyorum
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Çalınan Steam Hesabım İçin Destekten Hiçbir Yanıt Alamıyorum

Enes
06 Eylül 2025 21:52
Dyoso sonuçtan hiç memnun değil

Dyoso
27 Mart 2024 21:13
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Mart 2024 02:43
"Hesabımı başarılı bir şekilde Steam destek tarafından teslim aldım teşekkürler emeği gecen herkese"
steam-hesabim-calindi-geri-alamiyorum-5.jpg
steam-hesabim-calindi-geri-alamiyorum-4.jpg