Halil sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Ücret İadesi İstiyorum

Halil
29 Eylül 2024 23:57

29 Eylül sabahı saat 06:30'da İncirli Dilek Pastanesi önünden SSCTUR'a ait küçük bir otobüs ile Bolu Yedigöller turuna çıktım. Şelale göl diye tabir edilen ve görsellerde çok iyi gösterilen bu turdan hiçbir şekilde memnun kalmadım. En uzak turlara dahi katılmama rağmen normal zaman aralığında evime geri dönebiliyordum. Bu sefer çok saçma bir şekilde tura daha ilk başladığımız anda gelmeyenleri uzun süre bekleyip ardından molalarda da aynı şekilde gecikmeleri göz ardı edip en sonunda da yemek molasında diğer şahısların ekmek almalarını uzun süre bekledikten sonra Bolu-İstanbul arasını maalesef toplamda 18 saatte tamamlayabildik. Ben gecenin köründe artık İETT, metro, tramvay ulaşımlarının bittiği anda İncirli durağında bırakılıp mağdur edildim. Hakkım helal değildir. Eskişehir turumu iptal edip saçma sapan bir tur ile bizi mağdur ettiniz. İvedilikle dönüş yapılıp tur ücretimin iadesini talep ediyorum. Gecenin bir vaktinde ödemiş olduğum taksi ücretinin de tarafıma ödenmesini, bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Barbaros
06 Ağustos 2023 23:17