Soner sonuçtan hiç memnun değil

Sportive Yanlış İade Kodu Paylaşımı

05 Şubat 2024 10:56

31.01.2024 Tarihinde https://www.sportive.com.tr/ internet mağazasından 17066840081702 sipariş numaralı ürünü satın aldım. Ürün 1.2.2024 Tarihinde teslim edildi ürünü denedim numarası küçük geldi ve aynı gün yine https://www.sportive.com.tr/ internet adresinden iade talebinde bulundum. Sonrasında bana verilen iade kodu ile geri gönderimini MNG Kargo 168 219 872 714 kargo numarası ile iade yaptım. Bugün 5.2.2024 Tarihinde Sportive müşteri hizmetlerini aradım ürün bize ulaşmadı başka yere ulaştı denildi. Bana başka bir şube kodu 337 174 855 ve bunun dışında onay kodu verdiler.

Olay şu ki ben internet adresinizden iade talebi oluşturduğumda bana verilen koda gönderim yaptıktan sonra neden bu ürün yanlış yere gittiği söyleniyor verilen koda gönderilmesine rağmen. İssi gücümü bırakıp bu iade ile neden bu şekilde uğraşmak durumunda kalıyorum.

Bu konu ile ilgili Sportive bu durumların yaşandığı ile ilgili bildiği şikayetlerde gördüm. Bu sebeple bunun önüne geçmek için internet sitenizde gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.

05 Şubat 2024 11:06 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, MNG Kargo şubesinde yapılan hata sonucu henüz tarafımıza teslim edilemeyen ürününüz için MNG Kargo Bölge Müdürlüğünde hatalı teslimat talebi açılmış olup ürünün hatalı teslim edildiği adresten geri aldırılması ve iade departmanımıza teslim edilmesi istenmiştir. Saygılar Sportive

Erol sonuçtan memnun

Dilara
27 Kasım 2024 14:26
Emin sonuçtan memnun

13 Temmuz 2024 11:08
"8 Gün sonra ürün elime ulaşı. Firmanın şikayeti üzerine alıp cevap vermesi de olumlu bir izlenim elde etmeme neden oldu. Biraz geç oldu azıcık ta güç oldu ama üründen memnunum. Teşekkürler"
Şule sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 10:49