24 Ocak 2024 14:46765

Merhaba Sayıl ilgili,

Spigen Apple iPhone 14 Pro Kılıf Ultra Hybrid magfit (magsafe Uyumlu) Frost Clear Model almış olduğum kılıf aldığımdan kısa bir süre sonra sarardı, artık dayanılmaz bir noktaya geldi. Bu kadar kısa sürede sararmaya başlaması Spigen markasına hiç yakışmayan bir durum.
Mağduriyetimin giderilmesi konusunda desteklerinizi rica ederim.

3 Nisan 2024 20:25

Merhabalar,

Tarafınıza WhatsApp, Mail ve Telefon ile ulaşamıyorum.

24 Ocak 2024 16:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Spigen Türkiye olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yaparak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Spigen Türkiye

24 Ocak 2024 17:55

Tarafıma kupon tamınlanarak ücret iadesi gerçekleştirilmiştir. Teşekkürler...

25 Ocak 2024 14:25

2. Bir telefon görüşmesinde zararımın karşılandığını bildirmek isterim. Teşekkürler...

18 Mart 2024 19:17

Vermiş oldukları kupon ile alışveriş yaptım, almış olduğum ürün ön sipariş ürünü kategorisinde olduğundan dolayı 1 ay içerisinde teslim edeceklerini ilettiler, ne ürün geldi ne son yazdığım mail e cevap geldi.

3 Nisan 2024 20:51

03 Nisan 20:25 Merhabalar, Satın almış olduğum iPhone 14 Pro Kılıf, Spigen Ultra Hybrid magfit (magsafe Uyumlu) White ürün çok kısa zamanda sarardı. Tarafıma telafi için 1500 TL kupon tanımlandı. Daha sonra 13 şubatta bu kupon ile powerbank satın aldım. Sipariş kodum ekte mevcut. 1 buçuk ay kadar bekledim teslimat süresi aştıktan sonra telefon ile görüşmemizde 1 hafta içinde teslim edeceğinizi ilettiniz. Fakat geçtiğimiz gün ürün siparişini iptal ettiniz. 1250 TL olarak geri iade yapıldı. Gelen SMS de ayrıca 300 Tl tanımlandığını ilettiniz. 1500 Tl (1250 olarak tanımlanan) ürünü kullanmak istediğimde ise geçersiz olduğunu gördüm. Eksik tanımlanan kuponumun tamamlanması ve ayrıca mağduriyetimiz için 2. Tanımlanan kuponla birleştirilmesini rica ederim (1800TL). Tarafınıza WhatsApp, Mail ve Telefon ile ulaşamıyorum.

Cihan
13 Ağustos 2024 01:43534

Spigen marka Ultra Hybrid magfit iPhone 14 Pro max kılıf aldım ürün 3 ay sonra maalesef sarardı. Bu markayı tercih etmem...

Spigen Türkiye İphone 14 Pro Kılıflarında Hızlı Sararma Sorunu

Emre
1 Şubat 2024 16:02546

"Nehir hanım yardımcı oldu teşekkürler."

Spigen Şeffaf Kılıf Sararma Sorunu

Selim
1 Şubat 2024 15:111.195

"Nehir hanım ilgilendi ve sorunumu çözdü. Kendisine teşekkür ediyorum."

Ali
24 Kasım 2024 15:381.127

"Nehir hanım arayıp ulaştı teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıştı"

Tümünü Gör
Spigen Ultra Hybrid Kılıf Ses Yapıyor

Spigen Ultra HybridKılıf Ses Yapıyor

Safa
Spigen Türkiye Hüsranı!

Spigen TürkiyeHüsranı!

Oğuzhan
Spigen 20w Adaptör Cızırtı Ve Isınma Sorunu!

Spigen 20w AdaptörCızırtı Ve Isınma Sorunu!

Metehan
Spigen Şarj Cihazı 3 Ayda Bozuldu!

Spigen Şarj Cihazı 3Ayda Bozuldu!

Yunus
Spigen iPhone 15 Pro Max Kılıf Sararması