Emrah sonuçtan çok memnun

Sompo Sigorta Anlaşmalı Chery Servisi

Emrah
22 Temmuz 2024 00:21
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim”

Kasım ayında aldığım Chery aracıma Sompo Sigorta'da kasko yaptırdım. Kasko yaparken yetkili servis garantili olduğu söylendi. 15 Temmuz 2024 günü kaza yaptık. Araç hasar aldığından yerinden hareket ettiremedik ve trafiği uzun süre kapattık. Sigorta şirketiyle görüştüğümde Bursa'da yetkili servisle anlaşmaları olmadığını, özel bir servise gitmeyi kabul edersem çekici gönderebileceklerini söylediler. Trafiği bir an önce açmak için kabul ettik, özel servise götürdük fakat oradaki arkadaşlar 'Biz bu araçtan anlamayız, yetkili servise götürün' dediler. Sigorta şirketi, Bursa'daki yetkili servisi kullanırsak arada büyük bir fark çıkacağını ve o farkı bizim ödememiz gerektiğini söylediler ya da Kocaeli'de anlaşma olan yetkili servise yönlendirebileceklerini fakat 15 bin lira gibi çekici ücretini bizim ödeyeceğimizi söylediler. Mecbur kaldık, kendimiz bu ücreti ödeyerek Kocaeli'ne gönderdik aracı. Eğer ben cebimden çekici ücreti ödeyeceksem neden kasko yaptırdım? Sompo Sigorta yetkilileri bu konuda bir çözüm üretmediler.

29 Temmuz 2024 11:49 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Emrah S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Emrah
01 Ağustos 2024 10:20

Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim

01 Ağustos 2024 10:20

Sayın Emrah S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 01.08.2024 tarihli görüşme ile çekim ücretine ilişkin ücret iadesi yapılacağına dair bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Sompo Sigorta İle Kasko Mağduriyeti

İdris
09 Nisan 13:43
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
19 Ekim 2024 01:38
Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Hüsamettin
15 Temmuz 2024 10:45
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta Büyük Bir Pişmanlık, Genişletilmiş Full Kasko Öyle Mi!

Demet
15 Mart 2024 01:44