Reyhan sonuçtan çok memnun

Mesleki Sorumluluk Sigortasında Dosya Açma Sorunu

30 Kasım 2024 20:45
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Buse Hanım'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Mesleki Sorumluluk sigortası kapsamında hasar dosyası açmaya çalışıyorum ancak dosya bir türlü açılamıyor. Müşteri hizmetleri sitemiz üzerinden dosya açacaksınız diyor ancak site bir türlü yanıt vermiyor. Digital çağda bu kadar basit bir işlem bile yapılamıyor. Sigorta hizmetinden faydalanamayacaksak poliçe yaptırmanın ne anlamı var. Sompo Sigorta'nın bu sorunumu en kısa sürede çözmesini talep ediyorum.

02 Aralık 2024 09:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Reyhan T, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

02 Aralık 2024 15:57

Sayın Reyhan T, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 02.12.2024 tarihli görüşme ile hasar dosyasının açıldığına dair bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

11 Aralık 2024 16:53

Buse Hanım'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Hakan sonuçtan memnun değil

Erdem sonuçtan çok memnun

Sompo Sigorta Hasar Dosyasının Eksper Raporunu Göndermiyor

Erdem
27 Nisan 2024 16:48
"Teşekkür ederim. Günlerdir kendim bildirim oluşturarak çözemediğim sorunu Şikayetvar sayesinde çözebildim. Bilseydim böyle hızlı olacağını kendim bireysel hiç uğraşmazdım :) Yanlış anlaşılmasın buradaki sitemim Sompo Sigorta'ya değil iş bilmeyip beni defalarca yanlış yönlendiren müşteri temsilcilerine."
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
29 Nisan 2025 15:45
"Sorunumu kısa sürede çözdükleri için teşekkür ederim"
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta'nın Hatalı Mükerrer Poliçe Gerekçesiyle Hasarımı Karşılamaması

Harun