Esma sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 17:45

Eczaneden Solante marka güneş kremi 13.08.2024 tarihinde aldım. Bugün Solante'ye şikayetimi ilettim. İlk defa olumsuz dönüş aldıklarını söylüyorlar. İlk defaysa ilgilenirsiniz diye düşünüyorum dedim. Video çekmemi istediler, çektim. Yüzümdeki önceden çekilmiş kabuk görüntüsünü attım. Sonuç olarak bu görüntü bana ait; güneş kremi sürmüşüm, üstüne makyaj yapmışım, kabuk görüntüsü var harita gibi. Bunu görmezden gelip diretiyorlar. Çektiğim videodan sonra elimdeki kabuk görüntüsünü de kendilerine ilettim. İstediğim şekilde dönüş almadım. Ürünlerindeki kabuk görüntüsünü sorun olarak görmüyorlar. Eczaneye götürmemi söylediler. Durumu onlar da görecekmiş. Hahaha, sizi göremediğinizi görürler diye düşünüyorum. Görmek istemiyorlar resmen. Madem 'ilk' şikayetiniz, ilgilenin zahmet olacak. Üründen memnun değilim. Bir de diyor ki çay kaşığının 3/1'i kadar kullanacaksınız. Doktorlar 2 parmak uygulaması yaptırıyor. Zaten ürün korkunç beyazlık bırakıyor. Yağlı hissiyat ve kabuk görüntüsü, soyulmuş görüntü. Yüzümden soyuluyor bu arada ürün.

Solante Güneş Kremi Cilt Sorunlarına Yol Açtı

İlge
09 Nisan 2025 17:24
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
10 Ekim 2024 20:00
Solante Güneş Kremi Kullanımı Sonrası Cilt Sorunları
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
05 Ağustos 2024 10:18
Solante Pigmenta Güneş Kreminde Sürekli Koku Sorunu Ve İade Problemleri
Seçgül sonuçtan hiç memnun değil

Seçgül
20 Nisan 2025 00:31