Şok Net Sen Bu İşi Yapma Market Olarak Kal!

03 Ağustos 2024 18:01
profile profile profile
Ayhan
Ayhan
02 Ağustos 2024 17:29

Kopma hız sorunu

05 Ağustos 2024 08:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Ağustos 2024 16:39

Sayın Ayhan K., İnternet hizmetinizle ilgili yaşadığınız sorun için tarafınızla irtibata geçilmiştir. Soru ve görüşleriniz için haftanın 7 günü 09:00 - 21:00 saatleri arasında siz değerli Abonelerimize hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtir, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Emir
Emir

Şok nete geçtik sözlerinin arkasında kesinlikle durmuyorlar 269 dediler aylık 3. Ay faturası 450 TL geldi arıyorsunuz muhatap bulamıyorsunuz bir de başlangıçta transfer adı altında 430 TL ilk fatura harici toplam 700 TL'ye yakın para aldılar vallahi ailem ve ben şok marketten bir daha alışveriş bile yapmayacağız şikayet vara yazdım şikayetim cvplanmis ve aradık ulaşamadık diyorlar terbiyesizliğin daniskasi 7... 24 telefonum açık mahkemeye verebilir miyiz bunları bilmiyorum verebiliyorsak ozeldende yazabilirsiniz

Musa
Musa

08508000765 numarasını arıyoruz telesekreter ile sorunu çözmeye çalışıyorlar bu nasıl bir hizmet müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyoruz bir de utanmadan haftanın 7 günü 09:00 -21:00 saatler size abonelerimiz hizmet vermekte memnuniyet diyoruz diyoruz diyorlar ne güzel memleket bu şekilde mi hizmet veriyorsunuz size ulaşabileceğiz bir müşteri hizmetleriniz bile yok ben bu şoknete kaç kişiyi üye yaptım zamanında hepsi bile şoknete geçmesine bin pişman bu şokneten şikayetçiyim böyle işe yaramaz bir hizmet olamaz

İade Edilen Modemin Sistemde İşlenmemesi Ve Haksız Borç Uyarısı

Hatice