Şok Net İnterneti Kapatmak İstiyorum!

12 Aralık 2024 08:39
11 Aralık 2024 17:41

Merhabalar, kolay gelsin. Şok netteydim ve iptal sürecini başlatmak için arıyorum, ulaşamıyorum. Hiçbir şekilde destek vermiyorlar. İptal ettim, edemedim. GSM'ye ulaşamıyorum, kimseye ulaşamıyorum. Bir sefer ulaştım, iptal edin dedim. Kabul ettiler mi, bilmiyorum. Sonra üzerinden birkaç gün geçti. Yine aradım. Yine şikayetinizi belirteceğiz dediler. Hala belirtmediler. Bir haftadır internetin fişini çektim, kullanmıyorum. Kendi başka bir operatöre geçtim. Onu kullanıyorum ve bana yeni fatura gönderecekler. Galiba öyle zannediyorum. Rica ediyorum. Merhabalar, kolay gelsin. 1105 No 17 Daire 4, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi. 500 evler, İstanbul, Gazi Osmanpaşa. Şikayetimiz şok net. Neden şikayet ediyoruz? İnternet bağlattık, faturalar yükseldi. Biz de başka bir firmaya geçtik. Kapattırmaya çalışıyoruz ama kapanmıyor. Ulaşamıyoruz. Teknik ekip bizi aramıyor. Arayacaklarını söylüyorlar. Kesinlikle aramıyorlar. Bir haftadır sürekli ulaşmaya çalışıyorum. Her ulaştığımda da tekrar notunuzu aldık, ileteceğiz deniyor. Ama bir haftadır hiç gelen giden yok. Herhangi bir arama yok. Yani iki hafta sonra tekrar fatura güncellemesi, tekrar fatura gönderebilirler. Öyle bir şey var. Yani oyalıyorlar mı anlamadım bizi. Gerekirse yapılırsa çok teşekkür ederim.

12 Aralık 2024 08:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Mustafa K., Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

22 Aralık 2024 11:02

Merhabalar Şok Net den kimse aramadı cevap vermediler şu anda beklemedeyiz

İlayda
27 Nisan 2025 01:35