Şok Marketler Şok Market Çalışanı Tarafından Darp Edilme

29 Temmuz 2024 12:58

Sok market çalışanı tarafından darp edilme
27.07.2024 günü 19 Mayıs mah. İ̇nönü caddesindeki şok markete alışveriş için gittim 3 parça mal aldım. Cips denilen ürün,35 TL'den 26 TL'ye düşmüştü bir adette ondan aldım kasada hesabı ödedim sonra fişi kontrol ettim cips in 35 TL. Olduğunu gördüm ve kasiyere cipste indirim var rafta 26 TL. Burada neden 35 TL diye sordum kasiyerde görevli kişiye fiyatı kontrol etmesi için seslendi o da daha ne aldığımı dahi bilmeden onun gözleri görmüyor dedi bunu. Üzerine ben rafın yanına gittim fiyatı gösterdim bana yine aynı şeyleri söyledi bende saygısızlık yaptığını müşteriye böyle davranmaya hakkının olmadığını söyledim. Birden burnuma bir yumruk attı benim bir anda darbenin etkisi ile yere düştüm. Darbenin etkisi ile bir anda görme kaybı yaşadım yerde yatmama rağmen ayakları ile kafama ve yüzüme tekme atmaya devam ediyordu. Orada bulunan müşteriler gelip beni fark edeni oradan uzaklaştırdılar. Ben bir süre sonra kendime geldim oğlumu aradım polise telefon ederken sırtım markete dönüktü birden arkamdan gelip bana tekme attı ve ben yüz üstü kaldırıma düştüm o kadar şiddetli vurdu ki yaklaşık bir metre yüzüstü sürüklendim. Sonuç burun kemiğim kırık tekmelerden başında ve vücudumun çeşitli yerlerinde derin izler oluştu. Buradan şok yetkililerine seslenmek istiyorum işe alırken hiç mi araştırmıyorsunuz. Hem marketleriniz hem de personelimiz için yasal tüm haklarını kullanacağım. Sizin gibi kurumsal bir firmaya böyle elemanları çalıştırmak hiç yakışmıyor.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Çalışanı Müşterilere Hakaret Ve Küfür Ediyorlar

18 Mayıs 2024 02:12

05 Ağustos 2024 14:34
Serap sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 23:20
Şok Marketler Ardahan Merkez Çalışan Saygısızlığı
Gülnil sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 16:25

28 Ağustos 2024 21:56