Şok Marketler Confort Vücut Temizleme Havlusu Kullanım Sorunu

15 Ağustos 2024 19:57523

Şok Marketlerde satılan Confort Vücut Temizleme Havlusundan bir tane çekince 7-8-10 tane birden çıkıyor, ortasından sarmışsınız havluları. Elle düzelterek çıkmamasını sağlamak da mümkün değil, bazen direkt yapışık olarak çıkıyor. Ki mümkün olsa bile ben niye her çektiğimde onunla uğraşmak zorunda olayım? Çıkanı da geri koyamıyorsunuz. 4-5 kere kullanıyorum, komple bir paket bitiyor! Para veriyoruz. Buna adamakıllı iş yapın, sırf ürün bir kerede bitsin diye iş yapmışsınız resmen! Havluları ortasından sarmak ne, ya sarmayın üst üste bindirin ya da kenarından sarın! Hangi ıslak mendili kullansam hemen hemen aynı sorun var, çıldıracağım. Kalite kontrol elemanlarınız uyuyor mu sizin? Kendi ürettiğiniz ürünü açın, bir kullanın. Satışa sunmadan önce!

15 Ağustos 2024 20:19 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

16 Ağustos 2024 12:48
Eki aç

Ne gerek var? Sizden para iadesi vs. İstemiyorum. Sadece şikayet belirttim. Saçma sapan yapılan üretimden haberiniz olsun diye. Ayrıca şubenin adresini falan sormuşsunuz. Nereden bileyim ben kardeşim şubenin adresini. Fişe vs. De gerek yok açın bir Confort Vücut Temizleme Havlusu, çekin birkaç kere, bazen olmuyor, 4. 5. Denemeden sonra falan karşılaştığınız manzara şu

16 Ağustos 2024 12:51

Yav formalite cevaplardan vazgeçin. Ortada yardımcı olacağınız bir durum yok! Şikayet bu şikayet. Para iadesi mi istiyorum ki ben yok üretici firma falan diyorsunuz?! Kardeşim markanın adını yazdım, üretici firmayı bulmak sizin işiniz! Benim değil! Zaten kim üretiyor, bulamadım da, Şikayet Var üzerinde de listelenmemiş. Muhtemelen Şok Marketin kendi ürettirdiği marka. Gidin adamakıllı ürettirin şu Vücut Temizleme Havlularını. Bir ayda benim kadar Vücut Temizleme Havlusu alan yoktur.

16 Ağustos 2024 12:55

Daha şimdi çıkardım bir tane. Yahu arkadaş direkt ortasına kadar sarmış adamlar vücut temizleme havlularını. Ortasına kadar sardığın şey nasıl tek tek çıkacak zaten. Ha o paketin tamamen yırtılmış olmasına da aldanmayın, sadece ağız kısmını açtığımda da aynı şekilde bir kerede 7-8 tane birden geliyor. Değişen bir şey yok.

17 Ağustos 2024 04:10
Eki aç

Şu çıkana bakın

17 Ağustos 2024 04:13

Fotoğraflarda görüldüğü üzere vücut temizleme havluları birbirinin ortasından sarılmış. Ve tek tek düzgünce çıkarmak imkansız. Tek tek çıkarmaya çalışınca da ağzından dışarıya taşıyor zaten, geri sokmak mümkün olmuyor.

7 Mayıs 2025 10:22212

Şok Market'ten aldığım ıslak mendil, inanılmaz derecede küçük kılcal tortular bırakıyor. Ben bu mendille aracımı siliyor...

3 Haziran 2024 03:31221

Şok'tan aldığımız confort marka tuvalet kağıdı, hiçbiri birbirine eşit değil. Ezik büzük özensiz düzensiz içindeki rulol...

30 Temmuz 2023 19:421.422

Cepte Şok uygulaması ile sipariş oluşturdum. Siparişte 4 adet Sleepy temizlik havlusu, 2 adet 25₺ üzeri indirimde sıvı s...

Cepte Şok'tan Aldığım Havlular Hayal Kırıklığı Yarattı

16 Ocak 2025 11:49364

"Şok Marketler Çağrı Merkezinden sevgili Elif Hanım tarafından arandım. Benimle çok ilgili, nazik, anlayışlı konuştu. Çok anlayışlı, kibar, nazik bir bayan Elif Hanım. Kendisi beni defalarca aradı. Benim problemimle çok ilgilendi sağ olsun. Bana iade kodumu verdi ve benim sorunumu en kısa zamanda çözeceğini söyledi. Ve en kısa zamanda çözdü. İademi kargoya verir vermez bir hafta içerisinden para iadem hesabıma yansıdı. Elif Hanım a ve Şok marketlere çok teşekkür ederim. İşlerinizde başarılar diliyorum. Beni mağdur etmediğiniz için sağ olun. Var olun."

Cepte Şok'tan Aldığım Havlular Hayal Kırıklığı Yarattı
1 Destek

Şok Marketlerdeki Aktüel Ürün Sorunu

12 Ocak 2025 13:4712.896

"Altındağ temsilcisi şikayet üstüne tarafıma ulaşıp gerekli ürünlerin tedariğini sağlayarak gönlümüzü kazandı. Teşekkür ederim kendisine ürünleri teslim aldım. Müşteri temsilcilerinin yetki alanını biraz daha genişleterek sonuca daha hızlı ulaşmamızı sağlayabilirler. Müşteri memnuniyetine önem verdikleri için 5 yıldız."

Tümünü Gör
Şok Marketler Ayıplı Mal Satışı!

Şok MarketlerAyıplı Mal Satışı!

Özgür
Şok Marketler Lezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Şok MarketlerLezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Efe
Şok Marketten Aldığımız Sandviç Ekmek Küflenmiş

Şok MarkettenAldığımız Sandviç Ekmek Küflenmiş

Muharrem
Şok Marketler Samba Cips Sarı Olması Gerekiyor

Şok MarketlerSamba Cips Sarı Olması Gerekiyor

Gamze
Esenler Şok'ta İftiraya Uğradık!

Esenler Şok'taİftiraya Uğradık!

Ecrin
Şok Marketler Gürültü Yapıyor!

Şok MarketlerGürültü Yapıyor!

Ayse